Konkurranse

Avsluttet: Vinn møte med One Direction!

Eksklusiv meet&greet-konkurranse!

Publisert Oppdatert

Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren heter Aurora Kjekshus Reite. Julia gratulerer!

 

***

One Directions besøk til Norge nærmer seg med stormskritt - 19.juni står de på scenen på Ullevål Stadion. Vi GLEDER oss!

I forbindelse med konserten har Julia, sammen med Live Nation, fått muligheten til å dele ut meet&greet til én heldig Julia-vinner som får ta med én venn og møte Harry, Liam, Niall og Louis før konserten. HVOR kult!!?

Dette er konkurransereglene:

- Vi vil se hvor stor 1D-fan du er. Vis oss One Direction-rommet ditt! Hvordan ser det ut i ditt One Direction-univers? Har du plakater, pappfigurer, sengetøy, puter, klær, eller kanskje egensydde gardiner? Har du innrammede konsertbilletter på veggen? Sangtekster på pulten? Klistremerker i taket? Tegninger du har tegnet selv? Vi vil se det! (Obs! Det er ikke om å gjøre å ha flest eller dyrest 1D-ting. Vi ser etter engasjement og kreativitet :)

- Send oss et par bilder av ditt One Direction-rom, til [email protected] Merk mailen med "One Direction-konkurranse".

- I mailen må du også få med: Fullt navn, adresse, alder, og et telefonnummer vi kan nå deg på dersom du vinner. (Informasjonen vil ikke bli brukt til noe annet).

- Legger du ut bilde(r) på instagram i tillegg, øker du muligheten din for å vinne. Merk innlegget med @juliabladet og #julia1D (gjelder kun dersom du har åpen profil).

- Når du sender oss bilder, samtykker du samtidig til at bildene kan brukes på trykk i Julia-bladet, på Julias instagram og/eller på Julia.no.

- Aldersgrense: 12 år. (Aldersgrense satt av arrangøren).

- Man trenger ikke å ha billett til konserten for å kunne delta.

- Svarfrist: 10.juni. OPPDATERT: Vi stenger konkurransen kl 12.00. Bidrag som kommer inn etter dette, blir ikke vurdert.

- Vi kårer én vinner som får ta med én venn på meet&greet den 19.juni. Vinneren må selv komme seg til og fra Ullevål Stadion.
 

OPPDATERING: Det har kommet endel spørsmål, så her kommer et par oppklaringer:

– Vi trekker IKKE en random vinner, vi går gjennom alle bidragene. (Konkurranseteksten har blitt rettet til at vi KÅRER en vinner).

– Derfor er det heller ikke noe poeng i å sende mange mailer med samme innhold - man øker IKKE sjansen sin til å vinne ved å spamme oss med mail.

– På instagram kan du legge ut så mange bilder du vil. Men heller ikke der er det noe poeng i å legge ut samme bilde(r) mange ganger, ettersom vi går gjennom alle bilder der også.

 

****

Har du SPØRSMÅL om konkurransen, send dem til [email protected] og merk med "Spørsmål". Stiller du spørsmål i samme mail som du sender bidrag til konkurransen, vil det ikke bli besvart.

Vi har ikke mulighet til å svare/bekrefte innsendte bidrag. Du vil kun bli kontaktet dersom du vinner.

Vinnerens navn vil bli offentliggjort her på Julia.no når hun/han har blitt kontaktet etter 10.juni.

Lykke til!!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen