redaksjonens blogg:

Klar for ferie!

Denne uken har jeg bestilt flere flybilletter og er klar for en lang ferie!

Publisert Oppdatert

Hei!

Nå begynner året mitt i Australia å nærme seg slutten, så først og fremst har jeg bestilt en enveis billett tilbake til Norge til 7 desember. Jeg håper virkelig at jeg kommer inn på journalistikk studiet her i Australia så jeg kan bestille meg en returbillett til februar! Jeg flyr uansett tilbake til Norge på formiddagen 7 desember og er i Norge på ettermiddagen 8 desember. Reisen er på over 30 timer!!!

Skolen er ferdig allerede 15 november, men jeg er ikke klar for snø og vinter allerede da. Derfor skal jeg ha litt australiensk sommerferie først. Venninnen min Mia kommer til Gold Coast 20 november, også skal vi ha nesten tre uker ferie her sammen! Mia har lyst til å se litt mer enn bare Gold Coast når hun er her, så vi bestemte oss for å reise til Cairns som ligger helt øverst i Queensland (staten jeg bor i). Der skal vi snorkle i Great Barrier Reef! 

Siden jeg er innstilt på å bli i Australia ser jeg også på turen til Norge som en ferie. Jeg gleder meg til å ha en 3 1/2 måneder lang sommerferie, med både sol og strender i Australia og snø og jul i Norge!

Noen som har vært ved Great Barrier Reef før?

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning