Forelskelse:

Klar for en ferieflørt?

Slik bør du gå fram!

Publisert Oppdatert

Mange vil oppleve å treffe en skikkelig drømmegutt på ferie i sommer. Det er ikke sikkert du trenger å reise så langt, kan til og med hende en ordentlig kjekkas ferierer på hjemstedet ditt? Uansett er sommeren som skapt for å kikke litt på nye, spennende gutter. Men hvordan bør du gå fram?

Ta kontakt!
Første steg er naturligvis å oppnå kontakt mellom deg og ferieflørten. Det enkleste er selvfølgelig å gå rett opp til ham og si Hei!, men et annet alternativ er å forsøke å fange oppmerksomheten hans på en eller annen måte. Tilfeldigvis sprute vann på ham? Miste noe rett ved siden av ham? Treffe ham i hodet med en volleyball? Bare modigheten din setter grenser!

Finn på noe gøy!
Du kommer i hvert fall ingen vei ved å være passiv og vente på at han skal komme til deg. Få ham med på noe morsomt! Enten det er å fiske krabber, spille sandvolleyball eller ha stupekonkurranse fra tremetern. Vis at du er morsom å være sammen med! Er du litt sjenert, kan du jo alltids få med deg en hel gjeng, så unngår du iallfall pinlig stillhet.

Oppnå nærkontakt!
Har dere hengt sammen en stund, gjelder det å få ham til å forstå at du er interessert. Ta tilfeldig på ham, gå tett ved siden av ham, eller sørg for å få plassen ved siden av ham på stranda. Og hva med nødt eller sannhet i sommermørket? Muligheten for et kyss er til stede!

Hold kontakten!
Det er ingen grunn til at ferieflørten kun skal forbli et minne Sørg for å få tak i telefonnummeret eller msn-adressen hans! Kanskje han ikke bor så langt unna deg, eller kanskje treffes dere igjen neste sommer?

Har du noengang hatt en ferieflørt? Eller har du kanskje planer om en denne sommeren? Fortell!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen