Stjerner:

Kjendissladder, akkurat nå

Se hva kjendisene har drevet med i det siste.

Publisert Oppdatert

Justin Bieber har gått i damebukser
Justin skal ha avslørt for et magasin at det hender han går i damebukser, da han skal ha stilt i et par slike på et Dolce & Gabbana -event. "Jeg har gått med damebukser før også, fordi de passer meg," forklarte han. "Det er ikke en ny trend, det at jeg går i det som funker. "

Bieber har også røpt andre personlige ting i det siste: Han håper nemlig å være gift innen han er 25 år, og har lyst til å bli en ung far.

Taylor Lautner har høye drømmer
Taylor har uttalt til magasinet 17, at han ønsker seg en lang karriere. Han vil ikke forsvinne etter Twilight-filmene, men håper å spille i mange gode filmer. Drømmen er å vinne en Oscar-statuett.

Joe Jonas går solo
The Jonas Brothers har lenge vært en suksess, men nå er Joe klar for å stå på egne bein. Han skal faktisk varme opp for selveste Britney Spears, på hennes nye turné. Det er en drøm som går i oppyllelse for Joe, som også kommer med sitt første solo-album i oktober.

Selena Gomez elsker Justin
Justin Bieber viser veldig åpenlyst sin hvor forelsket han er i Selena, mens hun har hold litt mer igjen. Dette skal ha ført til en diskusjon dem imellom om hvem som har styringen i forholdet. Men nylig ble Selena observert med navnet "Justin" i blekk på det ene håndleddet på en konsert. Hun holdt hånden i været, slik at alle kunne se det. Sannsynligvis er det ikke en ekte tatovering, men en henna-tatovering. Uansett - hun viser verden at hun elsker Justin!

Reese Witherspoon påkjørt
Reese ble truffet av en bil mens hun var ute og jogget onsdag morgen. Hun hadde et kort opphold på sykehus og noen mindre skader. Nå kommer hun til hektene igjen hjemme hos seg selv.

Taylor Swift nominert til flere priser
I november er det igjen på tide med Country Music Awards, og Taylor Swift er nominert til "Entertainer of the year" (årets beste underholder/artist), og "Female vocalist of the year" (årets beste kvinnelige vokalist.)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning