kjendiser:

Kjendisenes sommerminner!

Stjernenes beste sommerminner er ikke så glamorøse som man skulle tro.

Publisert Oppdatert

Bella Thorne: Beachbabe
– De beste somrene mine er alle de jeg har tilbragt på stranda, jeg er ei skikkelig strandjente! Jeg kan dessverre ikke surfe, men jeg skulle ønske jeg kunne det.

Zendaya Coleman: Leirjenta
– Jeg har dratt på leir nesten hver sommer, jeg er ei skikkelig «leir-jente». Det skjer alltid masse crazy og morsomme ting når man er på leir!

Josh Hutcherson: Familiekjær

– Mine beste sommerminner er fra tiden jeg var sammen med farfaren min i Kentucky. Han sa alltid til meg at jeg skulle følge drømmene mine. Han pleide å fortelle mange fantastiske historier om folk som fulgte drømmene sine og hvor fremgangsrike de hadde blitt. Historiene hans inspirerte meg absolutt til å bli skuespiller.

Cory Monteith: Hestegal
Glee
-stjernen har en noe spesiell interesse, nemlig rodeo! Flere somre har han besøkt den store rodeokonkurransen Calgary Stampede, og han har fortalt at flere av de beste sommerminnene hans kommer fra den store konkurransen.

Lily Collins: Europeisk

– Alle somrer jeg har tilbrakt i Europa, enten ved Geneve-sjøen der vi pleide å stå på vannski, eller på gården i sør-England hvor jeg vokste opp. Jeg elsker den engelske maten og teen, og føler meg fremdeles veldig europeisk.

Taylor Swift: Delfinelsker

– I Stone Harbour bodde vi ved et havnebasseng der det pleide å skje magiske ting. En gang svømte det en delfin inn i bassenget vårt. Og vi hadde en hel oter-familie som bodde der, vi pleide å tenne utebelysningen og bare sitte og se på dem og hva de drev med.

Jake T. Austin: Eventyreren

– Min favorittferie var da jeg dro til Tahiti da jeg var ti eller elleve, for jeg hadde akkurat spilt inn en film på New Zealand. Bokstavelig talt hang vi bare på stranden og ved bassenget hele dagen, hoppet i vannet fra klipper og spiste god mat. Det var en helt utrolig opplevelse.

Miranda Cosgrove: Naboen

– Jeg går alltid til naboens hus for å bade i svømmebassenget deres. Det gjør jeg hver sommer, omtrent en million ganger. Jeg pleier også å være mye på stranda.

Hvem av kjendisene har du mest til felles med når det gjelder sommerminner?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen