kjendis:

Kjendisenes første jobber

De ble faktisk ikke født som kjendiser... Les hva stjernene gjorde før de ble berømte!

Publisert Oppdatert

Nå er de kanskje verdensberømte - men lenge før de havnet i rampelyset måtte de jobbe seg oppover mot toppen - akkurat som resten av oss!

Lady Gaga

For mange år siden, da Lady Gaga fremdeles bare var Stefani Germanotta, var hun servitør på en restaurant - la oss håpe at hun faktisk serverte folk, og ikke bare ikledde seg kjøttet...

Madonna

Mektige Madonnas første jobb var visstnok å blant annet sprute syltetøy inn i berlinerboller hos et bakeri. Hun fikk imidlertid sparken etter å ha sprutet syltetøy på irriterende kunder! (Æææsj!)

Chace Crawford

Selv om han gikk på universitetet med planer om å bli journalist, var Chaces første jobb å vaske biler. Selv sier han at bilvaske-jobben var en av de beste jobbene han noen gang har hatt.

Gwen Stefani

Sangerinnen og klesdesignerens første jobb var ikke akkurat like glamorøs som hennes nåværende karriere... Gwen begynte som vaskehjelp hos den amerikanske fast food-kjeden Dairy Queen!

Megan Fox

I disse dager ser kanskje Megan Fox bra ut samme hva hun har på seg, men det er definitivt et antrekk hun aller helst vil glemme. I sin første jobb, i en smoothie-bar, måtte hun nemlig gå i et banan-kostyme!

Hvilken jobb synes du var den beste/verste?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen