kjendis:

Kjendisene krangler også!

Se hvilke som har hisset opp hverandre.

Publisert Oppdatert

Akkurat som på skolen eller i vennegjengen, oppstår det også konflikter blant kjendisene nå og da. OK, så er mange av kjendiskranglene overdrevne sladresaker, men likevel. Her er noen av de mest kjente kjendiskranglene fra den siste tiden!

Klikk deg videre for den første kjendiskrangelen.

Artisten Drake Bell fikk i vår for seg at han skulle legge seg ut med selveste Justin Bieber på Twitter. Justin tvitret at han satt og skrev musikk, og Drake svarte "Yeah right", og dermed var bråket i gang. Riktignok var det ikke Justin selv som kranglet, men Belieberne hans. De ble selvfølgelig supersinte, og Drake hadde ikke så mye å si til sitt forsvar. I stedet fortsatte han å tvitre om JB, blant annet disset han at Justins fans har et "feilstavet" navn, mens hans egne fans kaller Drakesters.

Lærdom: Man provoserer ikke Beliebers ustraffet!

Sladredronningen og skuespilleren Amanda Bynes har ikke det beste ryktet i disse dager, og for en stund siden angrep hun Rihanna med de slemmeste uttalelser. Hun sa for eksempel til henne at grunnen til at Chris Brown slo Rihanna var fordi hun ikke var søt nok! Huff og huff, snakk om å trå over grensen. Rihanna unnlot å gå til motangrep, men skrev noe ironisk tilbake. Da Amanda senere twitret: "I'm not crazy", fikk hun en retweet fra Rihanna... Ironisk eller medfølende? Vel, vi har en anelse!

Lærdom: Det er alltid smart å unngå å være slem tilbake, så kan krangelen roe seg ned før det blir krig.

At Taylor Swift ikke har verdens beste forhold til Harry Styles og resten av One Direction, kom ganske tydelig frem da One Direction var på scenen for å presentere en kategori under årets MTV Video Music Awards. Taylor satt ved siden av Selena Gomez, og da kameraene sveipet over salen mens 1D snakket, kom det ganske så tydelig frem at Taylor sier "Shut th f*** up" til dem. Taylors kompis Ed Sheeran var tidlig ute med å forsvare Taylor, og sa at det slett ikke var ment mot Harry og One Direction, men vi kjenner at vi ikke er helt sikre på det...

Lærdom: Ikke snakk stygt om eksen din mens kameraene går!

Apropos One Direction: De er ikke helt på godfot med bandet The Wanted, for å si det mildt. Krangelen dem i mellom har pågått i over et år, og spesielt Louis og Tom er hissige mot hverandre på Twitter. Beskyldningene hagler - om alt fra at Louis skal være homofil, til at trommeslageren til 1D har flere followers enn Tom... Men hva er egentlig greia? Hvorfor må det krangles? De to bandenes musikk er jo ganske så forskjellig? Å slenge dritt til hverandre på Twitter er faktisk ganske barnslig i lengden, spør du oss.

Lærdom: Må man absolutt krangle, kan man ta det face to face, og ikke foran hele verden!

 

Synes du også at kjendiskranglingen var unødvendig? Eller var det noen som fortjente litt bråk?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen