musikk:

Justins egne ord om rykteflommen

Bruker Instagram for å fortelle fansen sin versjon.

Publisert Oppdatert

Det har svirret mange rykter rundt Justin Bieber de siste ukene, og han har vært i medias søkelys en rekke ganger etter konsertene han nylig holdt i London. Først fikk han kritikk for å ha gått for sent på scenen og latt fansen vente, så for å ha feiret bursdagen sin sammen med mindreårige, deretter fikk han pusteproblemer under en konsert og måtte gå av scenen. Og ikke minst ble det rabalder da Justin hisset seg opp og skjelte ut en paparazzi-fotograf som plaget ham.

Ryktene sier blant annet at familien til Justin er bekymret og skuffet over ham, og at han skal inn til avrusning på rehab. Torsdag tok Justin til Instagram for å forklare seg med sine egne ord.

Dette skrev han:

"Alle i teamet mitt har fortalt meg: ”gjør media fornøyd”, men jeg er lei av alle de utallige løgnene i pressen akkurat nå. At jeg skal på rehab og at familien min er skuffet over meg. Familien min er kjempestolte, og ikke noe har blitt sagt av dem, besteforeldrene mine vet ikke engang hvordan de skal henvende seg til pressen om de så ville det, så det er løgn. Og kom igjen, rehab? Hvis noen tror at jeg trenger rehab er det bare de som er dumme, lol. Jeg er 19 år og har 5 nummer 1-album, 19 år og jeg har sett hele verden. 19 år og har oppnådd mer enn jeg noen gang kunne drømme om, jeg er 19 år og det må være skremmende for enkelte mennesker å tenke på at dette bare er begynnelsen. Jeg vet hva jeg er god for, og har hodet på rett sted. Jeg vet hvem jeg er og hvem jeg ikke er. Mitt budskap er Believe. Albumene mine kunne handlet om hva som helst, men mine budskap har vært Never say never (Aldri si aldri) og Believe (Tro). Ikke å tro på meg, men å tro på deg selv… Jeg bryr meg ærlig talt ikke om dere ikke tror på meg, for jeg tror på meg selv, og se hvor det har fått meg så langt… Jeg skriver dette med et smil om munnen og kjærlighet i hjertet. Lar dere få vite først hvordan jeg føler, i stedet for å ha disse historiene gående. Jeg er en god person med et stort hjerte. Og jeg synes ikke at jeg fortjener all denne negative oppmerksomheten. Jeg har jobbet rumpa av meg for å komme hit jeg er, og det harde arbeidet mitt stopper ikke her. Jeg vokser opp og finner ut hvem jeg er med mange mennesker som følger meg og kritiserer meg hver dag – jeg synes jeg klarer meg «pretty damn good». Og til de som sammenlikner meg med Lindsay Lohan – se på hva hun tjente i 2012 ;)"

Hva synes du om Justins personlige beskjed?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen