Justin Bieber forklarer seg

Justin svarer på spørsmålet vi alle lurer på!

Hvorfor avbrøt han egentlig konserten på Chateau Neuf?

Foto: Foto: NTB scanpix
Publisert Oppdatert

Det gikk ikke helt som forventet da Justin Bieber skulle holde en eksklusiv mini-konsert for noen utvalgte fans på Chateau Neuf i Oslo i slutten av oktober i fjor.
Etter én låt stormet Justin av scenen og kom aldri tilbake...
Etter dette satt millioner av skuffede fans verden over igjen med ett spørsmål: Hvorfor?
Nå svarer endelig Justin på spørsmålet vi har ventet på!

I et radiointervju med The Bert Show åpner han seg totalt og forklarer hvorfor han avbrøt konserten.

– Jeg var bare utslitt og gretten, men jeg forstår nå at jeg overreagerte. Hele situasjonen ble bare rotete, svarer Justin til The Bert Show.

Han poengterer at grunnen til at han avbrøt konserten var fordi han var sliten og utmattet etter en lang promoturné, og at han forstår at folk ble skuffet.

– «Justin Bieber oppførte seg som en liten drittunge», sa folk - og jeg innrømmer det selv. Jeg er bare et menneske, og akkurat som alle andre hender det at jeg har dårlige dager, og dette var en av dem, forklarer han i radiointervjuet.

En sliten Bieber
Senkveld-programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg bekrefter også at det var en ganske så sliten Bieber de møtte før Senkveld-intervjuet.

Foto: Foto: NTB scanpix

- Det så ut som han var veldig sliten etter den lange promoturnéen, sier Thomas i et intervju med VG.

- Vi prøvde å få til et godt intervju, men han var mer interessert i å synge, tulle og tøyse. Vi valgte å ikke være streng med ham, men heller å gjøre det beste ut av det, og det ble etter hvert veldig hyggelig, forteller Harald til VG.

Justin kommer tilbake
Alle som var tilstede under mini-konserten i oktober får gratisbilletter til en av Justin sine to konserter han skal holde på Telenor Arena i Oslo 23. september senere i år, og vi er sikre på at Justin kommer til å gjøre opp for seg!
Da er det er bare å glede seg og starte å telle ned dagene...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning