Justin Bieber i Oslo

Justin er i Oslo!

Her er all informasjon vi foreløpig har om Bieber-besøket.

Publisert Oppdatert

(Artikkelen blir oppdatert utover dagen)

I natt (eller veeeldig tidlig imorges) landet Justin Biebers privatfly på Gardermoen. Derfra reiste han og teamet hans rett til Oslo, og hotellet de bor på.

Det ryktes at Justin bor på Holmenkollen park hotell, men det er ikke bekreftet. Oppdatering fra Tv2: Noen fans skal ha møtt Ryan Good (Justins kompis) i resepsjonen på Holmenkollen park hotell.

Justin Bieber skal i kveld bli intervjuet av Thomas og Harald i "Senkveld" på TV2, og etterpå skal han spille en minikonsert på Chateau Neuf i Oslo.

Det har ikke vært mulig å kjøpe billetter til konserten, det er kun fans som har vunnet i forskjellige konkurranser + spesielt inviterte som får være til stede - det er plass til ca 1000 publikummere.

Er han syk?

Igår kveld la Justin ut en video på snapchat (han heter Rickthesizzler på snap), hvor han fortalte at han var syk, antakelig med bronkitt. Men i følge plateselskapet Universal Music, skal JB gjennomføre konserten ikveld! Vi håper at han får masse hvile og medisiner idag, så han er i toppform før han skal møte fans og Thomas & Harald ikveld.

I følge sikkerhetsteamet som har ansvar for Chateau Neuf, vil det ikke være mulig å få et glimt av Justin på vei inn eller ut av området rundt der han skal intervjues og opptre. Men heldigvis blir det mulig for alle å se ham på tv! Imorgen kveld (fredag 30.10) går "Senkveld" på Tv2 (kl 22.15), og halvparten av programmet vil være intervjuet med Justin.

Minikonserten - hvor Justin skal spille 5-6 låter - skal også sendes på Tv2, men ikke før 13.november. Samme dag som albumet hans "Purpose" kommer ut!

Justin er rett og slett på besøk i Norge for å promotere albumet "Purpose", og det er derfor han ikke holder en stor konsert denne gangen. Vi krysser fingrene alt vi kan for at han kommer tilbake hit når han skal ut på turné neste gang!

Følg Julia

Vi i Julia skal være til stede under Biebers besøk hos "Senkveld" + minikonsert, og vil selvfølgelig holde deg oppdatert! Følg oss på instagram + snapchat (vi heter Juliabladet begge steder), og her på nettsiden utover ettermiddagen!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning