Justin Bieber til Norge

Justin kommer til Norge: Besøker "Senkveld" 29.oktober

Her er alt vi foreløpig vet om norgesbesøket!

Justin Bieber
Justin Bieber Foto: Universal Music
Publisert Oppdatert

Igår lekket nyheten om at Justin Bieber er ventet til Norge i løpet av de neste ukene. Nå er ryktene bekreftet: Justin Bieber kommer til Norge - for å besøke "Senkveld med Thomas og Harald", samt spille inn en eksklusiv minikonsert som skal sendes på TV2 senere i høst.

I en pressemelding skriver Universal Music:

"29. oktober kommer Justin Bieber tilbake til Norge for å gjeste «Senkveld med Thomas og Harald» på TV 2. I den anledning vil han også spille en minikonsert i Storsalen på Chateau Neuf, som vil sendes på TV 2 senere i høst. Både minikonserten og TV-innspillingen vil foregå på Chateau Neuf.

Det vil ikke bli solgt noen billetter til dette arrangementet verken på forhånd eller på Chateau Neuf. Det er kun de som har fått tildelt billetter gjennom konkurranser som vil få tilgang på området rundt Chateau Neuf på selve konsertdagen.

Tilgang til både Senkveld-innspilling og minikonserten er kun tilgjengelig gjennom konkurranser ol. arrangert av Universal Music Norge (UMG), TV 2 og våre partnere".

For å promotere albumet

Det blir altså ingen stadionkonsert med plass til mange tusen Beliebers denne gangen. Justin kommer til Norge for å promotere det nye albumet sitt, "Purpose", og de fleste av oss må nok nøye oss med å se ham på TV. Noen heldige fans vil få være til stede i salen - men det er kun mulig å få billetter gjennom konkurranser som antakelig blir annonsert om ikke så altfor lenge.

Vi i Julia hadde såklart håpet på en stor konsert med Justin, men dette er bedre enn ingenting, eller hva? Hva tenker du om dette? La oss få høre i kommentarfeltet!

 

 

 

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning