Justin Bieber og Beliebers

7 ting man virkelig ikke bør si til en Belieber...

... Og slik kan Beliebers svare til haters!

Justin Bieber er tilbake for fullt!
Justin Bieber er tilbake for fullt! Foto: Getty images
Publisert Oppdatert

Er man en Belieber, er man vant til å måtte forsvare idolet sitt sånn cirka hele tiden (sukk), fra diverse påstander og stygge kommentarer. Her er noen av tingene man ikke har noen grunn til å si til en Belieber – rett og slett fordi de ikke stemmer!

 

Påstand: Justin Bieber har jo ikke gitt ut ny musikk på evigheter.

Svar: Ehh, jo? Du har kanskje fått med deg SUPERHITEN som heter ”Where are Ü now”? Justin står bak både tekst og vokal, og den er dritbra.

 

</p> <h3>Påstand: Justin Bieber er så homo!!</h3> <p>Svar: OK, nå har han faktisk hatt flere jentekjærester … Men om han så HADDE vært homofil, er vel ikke det noen grunn til at man ikke skulle like ham? Nei.</p> <h3>Påstand: Justin Bieber gjør ikke noen nytte for seg, verden hadde vært bedre uten ham.</h3> <p>Svar: Ingen andre unge popstjerner gir mer til veldedighet enn Justin Bieber. Han har blant annet støttet organisasjoner som hjelper barn i fattigere land til skolegang og rent vann (og mye mer) med mange millioner kroner.</p> <h3>Påstand: Han ser ut som ei jente.</h3> <p>Svar: Hallo, alle som har sett ham i Calvin Klein-reklamene vet at han IKKE ser spesielt mye ut som ei jente… Han er H-O-T!</p> <p> </p> </div>

Påstand: Han burde sittet i fengsel, for han har gjort så mye ulovlig.

Svar: Det er sant at Justin gjorde noen dumme ting, og ble arrestert. Men han har virkelig tatt tak i problemene sine, og står til ansvar for alt sammen – i stedet for å rømme fra dem eller ikke ville snakke om det i det hele tatt. Det vitner om en moden fyr, spør du oss.

Justin Bieber = ganske hot!
Justin Bieber = ganske hot!

 

Påstand: Han er bare kjip mot fansen sin.

Svar: En liten titt på sosiale medier sier noe HELT annet… Både Twitter og instagram flommer over av heldige fans som har fått møte idolet sitt og fått bilde med ham. Justin er tvert imot utrolig opptatt av fansen sin, og stopper opp for å prate og ta bilder så ofte han har mulighet.

En rørende video om to livstruende syke jenter som fikk møte sitt største idol:

 

</p> <h3> <strong>Påstand: Jeg SKJØNNER bare ikke hvorfor du fortsatt gidder å være en Belieber!</strong> </h3> <p>Svar: Der sier du det selv. Hadde du skjønt noe som helst, hadde du visst at ”én gang Belieber – alltid Belieber”. Sånn er det bare!</p> <p> </p> <p> <em>Er du Belieber? Hva slags kommentarer har du fått om det - og hva svarte du? </em> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen