FRA BRUKERNE:

Julias beste bloggtips

Hva gjør en blogg bra, og ikke fullt så bra? Les Julia-meningene!

Publisert Oppdatert

Denne uka hadde vi Julia Meninger om blogging. Vi spurte hva som gjør at en blogg er BRA, og hva som gjør at den IKKE er så bra. Her har vi plukket ut noen av meningene, og vinneren som får en liten overraskelse i posten.

Hva gjør en blogg BRA?

Man må blogge passe, ikke for korte og ikke for lange blogginnlegg. Pluss at man må være positiv i innleggene sine(:
- Chaneel

Så lenge man slipper kreativiteten sin løs, og skriver det som interesserer deg, da blir bloggen både interessant og bra.
- Julia_95

For at en blogg skal være bra, mener jeg at den må ha interessant stoff. Det må være noe som er gøy å lese, og ikke noe som bare er dritkjedelig. Variasjon i språket er bra.
- JuliiaJento

-For å få en bra blogg syntes jeg at det er viktig å gjøre blogginlegget interesangt.. Og for å gjøre det enklere er det lurt å spørre om ting på slutten som har noe med innlegget å gjøre
- Torull

Varierende innlegg må man ha for en bra blogg. Å skrive at man setter stor pris på leserne sine, er også veldig lurt.
- SuperShunshine

En blogg blir bra om man skriver om seg selv, har kule bilder eller kanskje litt om idolet sitt?
- Avrilfan

Det som gjør en blogg bra, er vel hvis den har bilder, er positiv og man blir glad av og lese den. Den trenger ikke og komme på topplista for og være bra! Men den må være positiv!!
- SweetyTweety

Hva kan gjøre at en blogg IKKE er bra?

Korte innlegg, med f.eks bare 2-3 setninger er kjedelig, men for lange innlegg er heller ikke bra. Det er også kjedelig med masse skrivefeil.
- JuliiaJento

Det som kan gjøre at en blogg ikke er så bra, er hvis det ikke er noe særlig intressangt det du leser om, og at det bare er kjedelige bilder, og negative ting overalt !
- Cookies

Blogger som ikke er bra er de som nesten aldri poster innlegg, skriver uinteressant, skriver stygt/fornermende om andre (bruker bloggentil å mobbe)
- 13malar

Jeg liker ikke en blogg som ikke har bilder, mobber andre via bloggen og som banner og skriver stygge ord. Det er noe vi klarer oss bedre uten. x) Heldigvis er det ikke så mange som gjør dette.
- helga-beate

Hvis du oppdaterer aldri, eller har et veldig rotete innhold, så mister folk lysten til å lese bloggen. Det hjelper heller ikke med masse smileytegn, null bilder, skriver uinteressant. Hvis du ikke oppdaterer ofte, så mister du mange lesere!
- Alyssa

Det som gjør at en blogg ikke er bra er vel at det er mye skrivefeil, Lite oppdatering, Rotete design, uinteressante innlegg! Hvem vil vel vite hva du spiser til middag eller frokost hver dag?
- Silje1881

Det som gjør en blogg IKKE bra er at bloggeren blogger om negative ting f. eks om personer som kan bli såret av det man skriver.
- BadeAnd

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning