De beste YouTube-videoene på Juliabladet

Juliabladets høydepunkter på YouTube!

Se de beste videoene med dine favorittartister!

Publisert Oppdatert

2015 var året Juliabladet fikk sin aller første YouTube-kanal, og det tok ikke lang tid før vi skjønte at dette var noe vi måtte fortsette med!
Siden da har vi hatt mange artister på besøk, og her er de mest sette videoene med dine favorittartister!

Det er ingen overraskelse at Marcus og Martinus har toppet listene våres, så vi syns de fortjener hele to plasser på lista våres!
Det er alltid like gøy å se tvillingene i konkurranse-modus, så her får du de to mest sette konkurransene vi har hatt med dem:

</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/AeIxPUF4Kx4" width="560"/> </p> <p>Vi har også vært så heldige og hatt Isac Elliot på besøk. I denne videoen får du vite 23 ting du kanskje ikke visste fra før!</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/N2uzUNh7qt0" width="560"/> </p> <p>The Main Level har også vært innom YouTube-sofaen våres en del ganger, og det har alltid vært like hyggelig! Sist de var innom lekte vi "nødt eller sannhet?" med gutta, og er får du se første del av leken:</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/nZ--998e0_E" width="560"/> </p> <p> </p> <p>Da Suite16 var på besøk hos oss utfordret vi dem til å avsløre sine hemmeligheter i leken "Jeg har aldri". <br/>I denne videoen får du blant annet svar på hvem som har vært forelsket i læreren sin og hvem som har gjort det slutt med kjæresten sin på sms!</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pwGFnVeQMP4" width="560"/> </p> <p> </p> <p>Vi ble enda bedre kjent med "Skal vi danse?"-vinner Adelén da hun tok turen innom oss etter seieren!</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pkNu7mWaR0k" width="560"/> </p> <p> </p> <p>Da Julie Bergan var på besøk fortalte hun oss blant annet om hennes møte med selveste Justin Bieber! Hør alt om møtet og mye mer i denne videoen:</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K4nWXdtKXJE" width="560"/> </p> <p> </p> <p>Vi ble også ekstra godt kjent med Jesper Jenset da han var på besøk og vi stilte han noen superkjappe spørsmål!</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PdVodbRGNgU" width="560"/> </p> <p> </p> <p>Samme dag som R5 skulle ha konsert i Norge, møtte vi dem for et lite intervju! I denne videoen snakker bandet om hvordan de startet, hva de syns om fansen:</p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/umslIxeh4WU" width="560"/> <p>Vi gleder oss til å fortsette med å lage YouTube-videoer med flere kule personer i hele 2016! <br/>I mellomtiden kan du kose deg med flere intervjuer og leker med kjendisene her: <a href="https://www.youtube.com/channel/UCJbX0wjCAqxOaV63Kt2Vj_g/feed">https://www.youtube.com/channel/UCJbX0wjCAqxOaV63Kt2Vj_g/feed</a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning