Julia:

Julia pusser opp!

Få en sniktitt på Julias nye design her!

Publisert Oppdatert

Det har vært på tide ganske lenge, har det ikke? Julia har eksistert siden 2001, og masse har skjedd med det fine bladet vårt siden da, men nå var det på tide med en skikkelig oppussing, synes vi. Dermed har vi vært i mange "hemmelige møter" i løpet av høsten sammen med søsterbladene våre i Sverige, Danmark og Finland (Visste du at Julia kommer ut i alle de landene?) for å bestemme oss for hva slags endringer vi ville gjøre.

Så! Fra Julia nr 3, som er i salg 17.februar, får du se et splitter nytt Julia!

Eller, det er jo ikke sånn at absolutt alt er forandret. Innholdet er nemlig veldig likt. Vi skal fremdeles skrive om de kuleste kjendisene, tipse om mote og sminke, gi gode råd om vennskap, kjærlighet, gutter, pubertet og andre jentegreier, og alle tingene du er vant til å lese om i Julia.

Det vil bare se mye freshere og kulere ut! Du har kanskje lagt merke til den nye Julia-logoen øverst til venstre her på hjemmesiden allerede?

Dessuten kan du glede deg til:

- Flere plakater i hvert nummer!
- Dobbelt så mange flauser!
- Brevvennene er tilbake, og du får sjansen til å bli kjent med nye jenter fra både Norge, Sverige og Danmark!
- Historier fra virkeligheten! Vi snakker med Julia-jenter som har opplevd noe spesielt, noe morsomt, noe trist, eller som har en hobby eller interesse utenom det vanlige.

I bildegalleriet øverst får du en sniktitt på nye Julia - klikk deg gjennom og se hva du synes!

Julia nr 3 er i salg fra 17.februar, til samme pris som før. Abonnentene vil fremdeles få bladet hjem i postkassa som vanlig.

I det første nummeret følger det i tillegg med en MEGAposter med One Direction, gled dere!

Hva synes du om sniktitten på nye Julia?

Husk også at du veldig gjerne kan tipse oss om hva du vil lese om i Julia - send oss en mail på [email protected] og tips i vei!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning