julia:

Julia nr 7 i salg nå!

Dette kan du lese om i nyeste Julia.

Publisert Oppdatert

Mandag 6.mai er Julia nr 7 i salg! Temaet er SMINKE, og vi tester hva som er den beste neglelakken, øyenskyggen, lipglossen og maskaraen. I tillegg kan du teste hvilken sminkestil som passer for deg, få sminketips fra kjendisene, og vi deler våre 10 sminkefavoritter med deg.

Månedens Idol er nydelige SELENA GOMEZ, og i intervjuet med oss forteller hun blant annet om hvordan hun synes det er å være et moteforbilde, hvordan det er å bli fotfulgt av fotografer, og litt om Justin...

Romeo i Julia nr 7 er kjekke NICHOLAS HOULT, som ikke bare er superkjekk, men også en veldig dyktig skuespiller. Visste du at han har vært sammen med Hunger Games-skuespiller Jennifer Lawrence?

I den superkule moteserien i denne utgaven blir vi skikkelig inspirert til å gå på shopping! Julia-modellen Elisabeth viser nemlig noen av vårens fresheste antrekk og sko i pasteller og knallfarger.

Som alltid har vi en rekke kule konkurranser. Du kan blant annet vinne en One Direction-onepiece, Lady Gaga-parfymen Fame, og ikke minst: Et møte med GABRIELLE!

I tillegg får du som alltid de flaueste flausene, Ååh Elli, horoskop, musikk, sladder og mye mer.

Klikk deg videre for å se hvilke plakater som følger med i Julia nr 7!

Plakater i Julia 7:

Avan Jogia

Nicholas Hoult

Justin Bieber

Ønskeplakaten: Selena Gomez

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning