Julia:

Julia nr 7 i salg nå!

Vakre Taylor Swift på coveret, og spennende innhold inni - som alltid!

Publisert Oppdatert

Endelig nytt Julia i butikkhyllene! Julia nr 7 er i salg fra og med i dag, i de fleste dagligvarebutikker og kiosker over hele landet.

Og hva finner du i nyeste Julia? Jo, nå skal du høre:

Du får en fin øyebrynspenn til sminkepungen din med på kjøpet!

Taylor Swift er ei kul og bra jente, synes vi, så vi gir deg oversikten over en vanlig dag i Taylors liv, og siste nytt! Hva driver hun egentlig med for tiden?

Ross Lynch og søsknene hans (+Ratliffe), nærmere bestemt bandet R5, besøkte Norge for en stund siden, og tok selvfølgelig en prat med Julia! Her får du hele intervjuet med bandet.

Du har vel fått med deg at Zayn Malik i One Direction og Perrie Edwards i Little Mix har forlovet seg? Vi tar en nærmere titt på hvordan bryllupet blir!

Det norske bandet Frøken Fryd spiller på Miniøya om to uker, og vi har møtt de rocka jentene som spiller egne instrumenter og skriver rockemusikk!

Vi liker å trene, og det håper vi at du også gjør! I dette nummeret kan du se den superfine moteserien med treningsklær, med den sporty Julia-modellen Patricia!

Har du lyst til å bli en superblogger med mange lesere? Vi har tipsene!

Og som alltid finner du også tester, sladder, musikk, kjendis, sminke, mote, pubertet, film, intervjuer, horoskop, Ååh Elli og mye, mye mer!

Klikk deg videre for å se hvilke plakater som følger med i Julia nr 7.

Plakater i Julia nr 7:

Katy Perry

R5

Paul Wesley

Zayn Malik

Isac Elliot

Ønskeplakaten: Selena Gomez

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning