julia:

Julia nr 14 i salg NÅ!

Se hva du kan lese om og hvilke plakater du får.

Publisert Oppdatert

Idag er det mandag 30.september, og et splitter nytt Julia-blad er i salg nå!

Temaet for bladet er JENTESNAKK, og her kan du blant annet lese intervju med tre søte jenter om hvordan jenter stiller krav til seg selv og hvordan man ser ut. Du får en BH-guide som kan hjelpe deg med å finne en BH som passer deg! I testen "Hvilken låt handler om ditt liv?" kan du finne ut hva som er soundtracket til livet ditt, og vi svarer på spørsmål man vanligvis ikke tør å stille. Så slipper du å lure mer!

I nr 14 finner du et helt nytt intervju med Julia-yndlingen ISAC ELLIOT!

Idolet vårt denne gangen er søte Lucy Hale fra Pretty Little Liars, bli litt bedre kjent med den jordnære og flinke stjernen!

Vi gir deg tips til hvordan du kan oppgradere hele sminkepungen din, med alle de viktigste produktene du trenger - til under 300 kroner til sammen!

Logan Lerman, kjent fra blant annet filmene om Percy Jackson, er månedens Romeo, og du kan lese om vi klarte å få noen hemmeligheter ut av den tilbakeholdne skuespilleren.

Lurer du på hvordan det er å være med på Julia Språkreise? Det kan du lese alt om i Julia 14, og kanskje du får lyst til å melde deg på neste sommer?

Som alltid får du i tillegg: Kule konkurranser, musikk, film, sladder, kjendiser, flauser, helsesøster, tips, spørsmål og svar, Ååh Elli, og mye mer.

Klikk deg videre for å se plakatlisten i Julia nr 14.

Disse plakatene får du i Julia nr 14:

Lucy Hale

Ariana Grande

Ashley Benson

Taylor Lautner

Kattunge

Ønskeplakaten: Austin Mahone

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning