julia:

Julia nr 12 i salg nå!

One Direction-DVD med på kjøpet.

Publisert Oppdatert

Mandag 19.august betyr skolestart for mange - og i tillegg er det et nytt Julia-blad i salg!

På forsiden finner du søte Demi Lovato, som i et stort intervju forteller om det nye albumet sitt, kjendisvennene sine, stilen sin og ikke minst hva hun synes om fansen sin!

Julia har også samlet alt du trenger å vite om kjekkasen Liam Payne fra One Direction. Visste du for eksempel at han er kjempefan av Disney?

Vi har dessuten undersøkt litt nærmere hva Justin Bieber har drevet med i sommer!

Temaet for Julia nr 12 er helse og skjønnhet, og du får en helt masse smarte tips! Vi viser deg fem trinn til perfekt hud, motiverer deg til å finne treningsglede, og guider deg gjennom Taylor Swifts skjønnhetsunivers. Og så kan du teste hvilket sminkeprodukt du mangler i sminkepungen!

Vi har møtt tre unge, norske skuespillertalenter i dette nummeret: Evelina Moholt kan du akkurat nå se som Pippi på Christiania teater, og Emma og Frida spiller i "Mormor og de åtte ungene" som går på kino. De forteller om hvordan de fikk rollene sine, og hvordan det er å være skuespiller!

Liker du å lese noveller? Da må du få med deg "Den hvite capsen" som er skrevet av Julia-redaktør Kirsti!

Og du! Synes du også at cheerleading er kult? Flinke Viqueens er modeller i Julias skolestart-moteserie, med amerikansk-inspirert og sporty mote!

Les også: Kjendisenes største tabber, fakta om Bridgit Mendler, helsesøster, sladder, ÅÅh Elli, flauser, musikk, film, tips, bøker, mote, sminke og masse mer!

Klikk deg videre for å se plakatene i Julia nr 12.

Plakater i Julia nr 12:

Demi Lovato

Justin Bieber

Isac Elliot

1D - This is us

Ønskeplakaten: 5 seconds of summer

 

Klikk deg videre for å lese mer om One Direction-DVDen som følger med i bladet!

Med i Julia nr 12 følger det en helt egen One Direction-DVD! Der kan du følge guttenes historie fra X Factor-tiden, gjennom intervjuer med en rekke mennesker i guttenes nærhet. Superspennende, og et must for alle Directioners!

PS: Er du abonnent, har du ikke fått 1D-DVDen sammen med bladet. Slå opp på side 5 i Julia nr 12 for å lese hvordan du kan etterbestille.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning