redaksjonens blogg:

Julia møtte Zayn og Niall!

Les om møtet med kjekkasene og 1D-konserten.

Publisert Oppdatert

REDAKSJONENS BLOGG:

OMG, jeg var ganske nervøs da jeg dro mot Telenor Arena igår, for å treffe Zayn og Niall fra One Direction! Opprinnelig skulle også Louis være med på intervjuet med Julia, men han ble forhindret.

Guttene var ca tjue minutter forsinka, men superhyggelige og imøtekommende da de endelig dukket opp. Zayn og Niall kom ikke til Norge før igår ettermiddag, et par timer før konserten, ettersom de benyttet sjansen til å dra hjem til London en kort tur når de hadde en dag fri mellom konsertene. De hadde med andre ord ikke sett så mye av Norge da vi snakket med dem, men begge hadde hørt at norske Directioners er ganske gærne!

Både Niall og Zayn svarte ivrig på spørsmålene våre, og jeg var ikke noe nervøs lenger når vi begynte å prate. På intervjuet var det fire andre journalister fra andre medier til stede, og vi fikk stille spørsmål etter tur.

Jeg spurte blant annet om hvilke rare rykter de har hørt om seg selv, hva som er best og verst med å være på turné, hva de synes skal til for at man er en ekte Directioner, og et par andre ting. Hele intervjuet kan du lese i Julia nr 9 og i ONE DIRECTION-SPESIALEN som kommer i sommer! (Ja, endelig kommer det en 1D-spesial!)

Jeg fikk dessuten guttene til å signere et Julia-blad (nr 4, med dem selv på forsiden, som vi kommer til å lodde ut i Julia nr 9), og da P4 spurte om Niall kunne noen norske ord, begynte han å lese på forsiden av Julia! Han sa "Blogg og web! And "plakater"... Hmm.. "Plakater"... That means "posters", right? Now I know "Plakater", haha!"

Og hvordan var de, egentlig? Jo, de var superhyggelige. Søte. Zayn var mye penere i virkeligheten enn på bilder, synes jeg. Niall snakket mest, og ble rød i ansiktet da han ble spurt om jenter. Under hele intervjuet satt han og drodlet på en papirlapp, og løftet på capsen sin og rettet på håret sitt om og om igjen. De luktet godt! Og da vi spurte om bilde, spratt de opp og poserte for oss. Heldigvis!

Klikk deg videre for å lese om 1D-konserten!

Sunniva og jeg var til stede på konserten på Telenor Arena igår, vi satt ved siden av jentene som vant billetter her på Julia.no!

De fem guttene i One Direction viste at de virkelig koser seg når de er på scenen. De tuller og tøyser, er flinke til å snakke med publikum underveis, og ikke minst er de veldig flinke til å synge!

Showet var ganske enkelt lagt opp (iallfall hvis man sammenlikner det med for eksempel Justin Bieber sitt), uten så mye dansing og effekter. Men det trengte de heller ikke! Glede, allsang og veldig god stemning ble det uansett.

Aller best (etter vår mening) var fremførelsen av «Little things», da hele Telenor Arena lyste med mobilene sine, og «Live while we're young» og «What makes you beautiful» , da det var ballonger over hele arenaen!

Disse låtene spilte de:

Up All Night
I Would
Heart Attack
More Than This
Loved You First
One Thing
C'mon C'mon
Change My Mind
One Way or Another/Teenage Kicks
Last First Kiss
Moments
Back For You
Summer Love
Over Again
Little Things
Teenage Dirtbag
Rock Me
She's Not Afraid
Kiss You
Live While We're Young
What Makes You Beautiful

Klikk deg videre for å se Harry Styles' forsøk på norske ord!

Fra konserten igår; Harry Styles brifer med norske ord!

</p> <p>Var du på konserten igår? Hva syntes du?</p> <p>Klem fra Kirsti :)</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning