Julia:

Julia lanserer egen app!

Med Julia-dagboken på telefonen din, kan du ha hemmelig dagbok og kalender, blant annet.

Publisert Oppdatert

Endelig kan vi avsløre noe vi i Julia har jobbet med en stund, nemlig en helt egen Julia-app til telefonen din!

Appen er tilgjengelig både for iPhone og Android-telefoner. For å finne den i App Store eller Google Play, kan du søke på Julia, Julia-dagboken eller Julia kalender. Eller trykke deg rett inn på linkene nederst i denne saken.

Appen er GRATIS å laste ned. Da får man tilgang til "Min måned", "Cool frames" og "Julia.no". For å få tilgang til de hemmelige områdene, som låses med din personlige kode (kalender og dagbok), koster det kr 49,–

Om Julias dagbok-app:

Den eneste som får tilgang til dine innerste tanker er deg. Julia-dagboken er bestevennen du kan ta med deg overalt, og som aldri forteller noe videre. Med din personlige kode sørger du for at kalenderen og dagboken din ikke er tilgjengelig for nysgjerrige foreldre, søsken eller venner. Bare for deg!

Legg inn lekser, fritidsaktiviteter og andre ting du trenger å huske på i den freshe kalenderen – som også inneholder bursdagene til alle dine favorittkjendiser.

Skriv ned hemmelige tanker, forelskelser, flauser og gode minner i dagboken din, og oppsummer hver måned med fotominner, terningkast og det beste som har skjedd.

Med Julias dagbokapp er du dessuten alltid oppdatert på siste kjendisnytt fra Julia.no, og du får eksklusive bilderammer til bruk på Instagram!

Link til iPhone-app: https://itunes.apple.com/us/app/julia-dagboken/id902800999?mt=8

Link til Android-app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.egmont.julia&hl=en

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen