Stjerner:

Julia har snakket med Kristen Stewart!

Kristen forteller om arbeidet med filmene og om det å være skuespiller.

Publisert Oppdatert

Endelig! ”Breaking dawn”-premieren er bare noen dager unna. Julia passet på å ta en kaffe med Kristen Stewart. Forrige gang Julia traff Kristen var hun veldig blyg. I dag er hun mer pratsom og veldig morsom.

Hvordan har du forandret deg som person siden den første ”Twilight”-filmen?
– Jeg var bare 17 da jeg begynte å jobbe med den første filmen. Nå er jeg 21 og har blitt voksen. Tror jeg i alle fall. Helt voksen blir jeg nok aldri. Ha, ha! Men jeg er ikke like usikker og sjenert som da jeg var yngre.

Kristen i filmen Kristen i filmen "The Runaways" " (SF Norge AS)

Merkes det at du er mer voksen ut i fra de rollene du velger?
– Ja. Utenom ”Twilight”-filmene har jeg spilt i noen filmer som ikke er for barn. Det er ulike grunner til at jeg velger en film. Det kan være et velskrevet manus, en dyktig regissør eller en interessant historie som vekker interessen og som gjør at jeg føler for å være med i akkurat den filmen.

Er det rart at ”Twilight”-serien går mot slutten?
– Ja, det er merkelig. Vanligvis føles det ikke som om du avslutter et kapittel i livet når du er ferdig med en film. ”Ok, nå er dette slutt, ha det alle venner, nå går jeg videre til et nytt prosjekt”. Men ”Twilight”-filmene er annerledes. De har vært en stor del av livet mitt i så lang tid at det føles som en bit av meg kommer til å bli borte for alltid.

Du har i alle fall filmene igjen som minne!
– Nettopp. Det er fine minner. Jeg har truffet mine aller beste venner i løpet av disse årene, så filmene har gitt meg vakre minner for livet.

Elsker du jobben din?
– Ja, det gjør jeg virkelig! Jeg elsker å være skuespiller og jeg er så glad og takknemlig for at jeg får jobbe med dette.

Er det ikke slitsomt å være tvunget til å ha livvakter?
– Nei. Jeg elsker livvakten min! Han er stor. Se opp! Ha, ha. Vi er blitt veldig gode venner og det føles trygt å ha han i nærheten, selv om det er ikke alltid er nødvendig. Men hvis jeg for eksempel er på en stor filmfestival og masse fotografer får øye på meg og kommer

Dette er en del av et større intervju med Kristen. Hele intervjuet kan du lese i Julia nr. 15, som er i salg nå.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning