gutter:

Julia digger disse gutta!

Digger du også noen av disse fem?

Publisert Oppdatert

Ulrik Munther
Etter at Ulrik Munther vant MGP jr. Nordic i 2009 har vi virkelig lagt merke til han! Ikke bare har han en kjempefin stemme, men han skriver også dødskule sanger. Det er vel ingen hemmelighet at svenske gutter er veldig sjarmerende? Vel, dette gjelder også Ulrik Munther! Dessuten er han jo kjempekjekk!

Alexander Skarsgard
Denne kjekkasen har vel mange sett før? Han spiller nemlig Eric i True Blood! Det mange ikke vet, er at han faktisk er fra Vällingby i Sverige! Før han ble med i True Blood har han hatt mange småroller i forskjellige filmer, blant annet var han gjesteskuespiller i Lady Gagas musikkvideo, Paparazzi!

Chase Crawford
De fleste har vel lagt merke til kjekkasen Chase Crawford? Han spiller rollen som Nate Archibald i tv-serien Gossip Girl! På fritiden sin liker han å spille golf og fotball, være med venner, høre på musikk og se på film, han er akkurat som alle andre gutter!

Isak Knutsen Heim
Da han kom på audition i Idol tidligere i høst spøkte alle med hvor liten han så ut. Men Isak klarte å sjarmere dommerne med sin utrolig fine sangstemme og sjarm! Han fikk med en gang et favorittstempel og mange sitter klistret til tvskjermen kun for å se han på fredager. Men det er ikke bare betatte jenter som hyller han, også Tone Damli Aaberge! Til tross for all den positive oppmerksomheten har han fortsatt beina planta på bakken, og det digger vi!

Gregg Sulkin
Dere kjenner han kanskje igjen? Han spiller nemlig Alex Russo sin varulvkjæreste i Disney Channelserien Magikerne på Waverly Place! Han er en av Disney Channels nye kjekkaser, og vi tviler ikke på å se mer av han fremover! Han er ikke som så mange andre gutter som liker jenter kun for utseende. Han leter nemlig etter en smart og ærlig jente med et pent smil!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning