Jul:

Julegavetips

Vanskelig å finne ut hva du skal gi i julegaver? Her får du noen tips!

Publisert Oppdatert

Synes du det er vanskelig å finne ut hva du skal gi mamma og pappa, søster og bror og besteforeldre til jul? Her får du noen enkle julegavetips!

Besteforeldre
De fleste besteforeldre har alt, derfor kan det være lurt å gi dem en gave som betyr noe for dem. Veldig mange fotobutikker gir deg muligheten til å lage ting med bilde av deg selv på. Du kan for eksempel lage en kopp eller en kalender med bilder av deg selv på. Dette er en gave besteforeldre garantert setter pris på! Hvis du har gjort dette tidligere, så kan du gi dem en gave som betyr noe for andre. På http://www.gaversomforandrerverden.no/ finner du mange gaver du kan gi til noen som bryr seg om andre. Her kan du for eksempel gi et tre til besteforeldrene dine. Da får de et kort der det står at de har fått et tre, imens treet er på vei til et fattig land så det kan hjelpe noen der!

Storebror
Et spill til x-boxen eller Playstationen slår sjelden feil. Dette kan være litt dyrt, hvis du har andre søsken så spleis gjerne med dem! Brødre liker også filmer og CDer, hvis det er en film eller en CD du vet at han ønsker seg kan det være en veldig fin gave som ikke kan slå feil!

Støresøster
Storesøstre liker gjerne sminke eller hårprodukter. Kjøp en ny maskara til henne, eller en fin øyenskygge. Det er ikke for dyrt og faller helt sikkert i smak! Hvis hun liker å lese kan du alltids ta turen innom en bokhandel, der har de alltid tilbud på bøker, og du finner sikkert noe hun liker der!

Lillebror
Småbrødre kan være veldig vanskelige å finne gaver til! Er han glad i for eksempel Donald Duck kan du gi han et abonnement på Donald blader. Dette er ikke den billigste gaven, så hør med foreldrene dine om de kan hjelpe deg eller spleis med søsknene sine hvis du har flere. Ellers er det helt sikkert en leke eller en film han ønsker seg! Småbrødre er ikke så morsomme å leke med. Men han blir helt sikkert kjempeglad for et klippekort hvor du skal leke med han. Dette er en fin gave du kan gi ved siden av noe annet, hvis du har lyst til å gi han noe mer!

Lillesøster
Småsøstre trenger ikke å være så vanskelig å finne gave til, man kan tenke tilbake på noe man selv likte da man var yngre. Dessuten ser hun helt sikkert opp til deg. Kjøp for eksempel en genser du synes er fin til henne, hun kommer garantert til å like den. Spesielt siden den er fra deg! Det er ikke alltid like morsomt å leke med lillesøsteren sin, men hun ville helt sikkert satt pris på et klippekort, som sier at du skal leke med henne! Dette er en fin gave å gi ved siden av noe annet, hvis du har lyst til å gi noe mer.

Foreldre
Julegave til foreldre kan være skikkelig vanskelig å finne på, som regel har de alt så det er ingenting igjen å kjøpe. Heldigvis blir foreldre alltid glade for noe du har laget selv! Mal et maleri, tegn en fin tegning eller lag noe på sløyden på skolen. Det finnes mange fine ting man kan lage, som foreldre garantert setter pris på. Hvis du har gitt julegaver du selv har laget mange ganger og har lyst til å gi noe nytt, liker de fleste foreldre bøker. Dra på bokhandelen, og spleis gjerne med et av søsknene dine så det ikke blir så dyrt!

Bestevenninna
Man skulle kanskje tro at bestevenninna er lett å kjøpe gave til, men det stemmer ikke helt. Selv om hun helt sikkert liker mye av det samme som deg kan det være vanskelig å finne noe man vil gi henne i julegave! Skjerf, votter, lue, smykker og sminke faller garantert i smak hos henne. Kjøp et godt skjerf, så hun ikke fryser i vinter, eller et par fine votter og en god lue. Det finnes mange smykker som ikke er så dyre, og hun kommer helt sikker til å synes at smykket er kjempefint! Sminke får man vel aldri nok av, finn en fin øyenskygge eller kanskje en maskara, det slår nok ikke feil!

Hva er ditt beste julegavetips?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning