kjendiser:

Jentene fra Shake It Up

Synes du disse jentene er kule? Klikk her for å se mange bilder og lese mer om dem!

Publisert Oppdatert

Disney Channel-serien Shake It Up har blitt en stor suksess, og de to hovedrollene er ofte å se både på tv-skjermen og på de røde løperene. Vi gir dere mer informasjon og mange bilder av Bella Thorne og Zendaya Coleman!

Shake It Up hadde premiere på Disney Channel i november 2010, etter det har det blitt en stor suksess! Serien handler om Cece Jones og Rocky Blue, de er dansere på et show i Chicago. Vi følger jentene, familiene deres og vennene deres igjennom hverdagen. I serien prøver jentene å bli mer populære på skolen, uten helt å lykkes. Vi får ofte se dem danse, og det er tydelig at dette er noe de kan!

Litt om Bella Thorne
Bellas egentlige navn er Annabella Avery Thorne, men hun bruker bare Bella. Hun er 14 år, og har allerede klart å oppnå en hel masse. Bella er både skuespiller, danser, sanger og modell! Selv om hun har vært med i mange filmer, reklamer og tv serier er hun aller mest kjent for sin rolle som Cece Jones i Shake It Up.

Litt om Zendaya Coleman
Zendaya er ikke bare skuespiller og danser, men også sanger! Hun er mest kjent for sin rolle i Shake It Up. Zendaya er 15 år og er fra California. Hun har danset i mange år og startet på hip hop allerede da hun var åtte år, hun har også danset hula-hula dans! Zendaya har også vært å se i Nickelodeon-serien iCarly.

Liker du Shake It Up?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen