Pinlige historier og flauser

"Jeg tisset på meg foran faren til kjæresten min!"

Og fire andre superflaue flauser.

Publisert Oppdatert

Ingenting er morsommere å lese enn noen skikkelige saftige flauser! Klikk deg gjennom disse pinlige historiene fra Julia-lesere.

Har du også opplevd noe skikkelig flaut? Skriv en mail til [email protected] og merk mailen med "Flause", så kanskje den havner her neste gang!

Spionerte i buskene

Hei! For noen måneder siden skulle en venninne og jeg være med to kjekke gutter etter skolen, men en av dem hadde hodepine, så det bli ikke noe av. Vi trodde ikke noe på ham, så vi syklet hjem til ham for å se hva de drev med. De spilte innebandy. Vi spionerte på dem i noen timer, men så kom moren til en av dem bort til oss bakfra og sa: «Vil dere ikke komme inn? Dere er hjertelig velkommen!» Vi takket nei, men det var ikke det pinligste. Etter det klarte jeg å dytte venninnen min inn i en busk i hagen deres, og da oppdaget de oss. Vi gjemte oss bak en gammel bod. De kom ut sammen med brødrene sine og hunden deres, og den fant oss med en gang. Vi så selvfølgelig veldig flaue ut og sa: «Eh, vi går nå, vi …» Så gikk vi og var veldig skamfulle. De lo av oss.

Hilsen jenta som aldri skal spionere igjen

Foran faren til kjæresten min!

Da jeg gikk i tredje klasse (for fire år siden), var jeg ute og lekte med bestevenninnen min Sofia. Plutselig måtte jeg veldig tisse, men jeg tenkte at jeg kunne vente til friminuttet var over, for det var bare fem minutter igjen. Men jeg klarte ikke holde meg lenger, så jeg løp så fort jeg klarte inn på do. Vaktmesteren sto utenfor og fikset en hylle som var gått i stykker, og vaktmesteren er faren til kjæresten min! Selvfølgelig tisset jeg på meg! Så jeg kunne ikke gå ut, for da hadde han sett det! Jeg spurte ham forsiktig om jeg kunne få et par bukser fra posen min med ekstra tøy, og han ga meg den. Men så sa han:

            – Vil du ha underbukser også?

            Jeg holdt på å dø, seriøst! Jeg trodde han skulle fortelle det til kjæresten min, men det gjorde han heldigvis ikke … Eller jeg vet egentlig ikke …

Hilsen Jessica, som aldri har tisset på seg etter det!

Fis i ansiktet!

Hei, Julia! Nå skal jeg fortelle noe pinlig. Dette skjedde: Jeg skulle på skolefest, og da jeg kom og skulle betale inngangspenger, mistet jeg pengene og skulle plukke dem opp. Men bak meg sto det et lite barn, og da jeg plukket opp pengene, klarte jeg å prompe rett i ansiktet til barnet! Moren sto ved siden av og så sur ut. Så jeg snudde meg og betalte og løp inn til vennene mine så fort jeg bare klarte! Det var så flaut!

Hilsen en jente som skal holde på pengene neste gang hun betaler

Kjip aprilsnarr!

Hei, alle sammen! Dette skjedde i fjor, det var første april. Bestevenninnen min og jeg skulle tulleringe, og jeg skulle ringe til Daniel som jeg var forelska i, men mammas kjæreste heter også Daniel, så numrene deres kom etter hverandre. Jeg ringte, Daniel svarte, og jeg sa på tull: «Jeg vil være sammen med deg!» Daniel sa: «Du tuller med meg nå?» Da hørte jeg at det var kjæresten til mamma, så jeg la på med en gang og fortalte venninnen min hvem som hadde tatt telefonen. Så tekstet jeg Daniel: «Vær så snill, ikke si noe til mamma, aprilsnarr …» Jeg turte nesten ikke snakke med kjæresten til mamma etter det … Da ville jeg bare skru tiden tilbake eller dø …

 

Klem fra anonym

Ukas verste

For et par uker siden var jeg på fest med hele klassen. Det var mange forskjellige skoler på festen. Jeg og en gutt jeg kjenner godt tullet og kastet popkorn på hverandre. Men etter en stund kastet han brusen sin på meg, han syntes det var utrolig morsomt. Men det syntes ikke jeg, jeg var klissvåt og sint og stirret surt på ham. Han gikk sin vei og forsvant blant alle menneskene. Da det hadde gått rundt en time hadde jeg byttet klær og var veldig hevnlysten (og ganske barnslig).

Jeg tok et stort glass med brus og så utover folkehavet for å prøve å finne ham. Det var ganske lett, for han hadde på seg en lyselilla hettegenser.

 Jeg listet meg bort til ham og prikket ham på skulderen, og da han snudde seg, kastet jeg brusen rett i ansiktet på ham. Da oppdaget jeg at han som sto foran meg, var en gutt jeg ikke kjente engang (han var veldig, veldig søt), og han så rasende ut. – Takk skal du ha, hvorfor gjorde du det? skrek han og løp inn på do.

 Jeg ble ganske sjokka og rød i ansiktet. Jeg kikket etter gutten jeg hadde tenkt å kaste brusen på, og han sto noen meter bortenfor og lo høyt. Han hadde samme lilla genser som den ukjente kjekkasen! Jeg løp bort og kastet litt popkorn på ham (det fortjente han!). Men da kom læreren vår bort og skjelte meg ut, man måtte tydeligvis ikke «sløse med mat på den måten». Typisk at han så det akkurat da jeg kastet, for alle andre hadde gjort det hele kvelden. Da gutten kom ut fra do, så det ut som om han hadde vasket hele håret, og jeg skammet meg skikkelig! Resten av kvelden danset jeg i et hjørne med venninnene mine rundt meg.

 

Hilsen en jente som ikke går på fest lenger

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning