film

– Jeg kjente igjen meg selv i Katniss

Jennifer Lawrence forteller hvorfor hun tok Hunger Games-rollen.

Publisert Oppdatert

Visste vi det ikke. Det var en grunn til at Jennifer Lawrence ser ut som hun er født til å spille Katniss Everdeen i Hunger Games-filmene.

Jennifer har nemlig sagt i et intervju med bladet Vogue at hun kjente seg igjen Katniss. Da Jennifer ble nominert til Oscar for rollen i filmen Winter’s Bone, syntes hun det var helt merkelig å plutselig være i en verden av røde løpere, rike folk og glamorøse aftenkjoler. Så da hun senere leste Hunger Games, tenkte hun at det var jo akkurat slik Katniss hadde det da hun kom til Capitol.

I film nummer to, som kommer i november, er det enda tydeligere hvordan Katniss er som en dukke som styres av andre hele tiden.

 Dette sa hun:

– Da jeg spilte inn den andre filmen, hadde jeg blitt mer kjent med den verdenen, og jeg tror det er noe Katniss opplevde også. Hun er annerledes når hun kommer tilbake. Hun føler seg mer komfortabel i Capitol og forstår folkene bedre.

Du har vel fått med deg traileren til Hunger Games: Cathcing Fire? Du finner i alle fall både den og bilder fra filmen her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen