Intervju med Isac Elliot

Isac Elliot om "No One Else" og MYE mer!

Her får du en komplett pakke med intervju + alle videoene fra Isac Elliot-uka vår på YouTube!

Foto: Twitter @IsacElliot
Publisert Oppdatert

Ikke mange timene etter Isac Elliot landet i Oslo etter å ha flydd helt fra USA, møtte vi en smule jetleg Isac, men så klart like sjarmerende som alltid! Vi tok en prat med han om hans nye låt «No one else», som kom ut i dag, Isac Elliot One-konserten og mye annet snadder!

Hele denne uken har vi ladet opp til dagens singelslipp med å ha Isac Elliot-uke på YouTube-kanalen vår. Nederst i saken kan du se alle videoene med resten av intervjuet og to morsomme leker vi gjorde med Isac, inkludert en splitter ny video!

Hva handler låta om?

Refrenget går jo sånn her: I want no one else but you… Så det sier jo ganske mye.

Du skal jo holde en konsert om ikke så altfor lenge, hva kan vi forvente oss der?

Jeg kommer til å spille minst fem helt nye låter som kommer på det nye albumet, så showet kommer til å bli noe man ikke har sett før! Det er dansere fra Norge og mange gjesteartister og mange overraskelser som dere må komme for å se!

Hvilken låt gleder du deg mest til å fremføre?

Kanskje låta «No one else», som slippes i dag. Den er litt annerledes enn for eksempel «Lipstick». Den er ikke så overprodusert med beatboksing og rapping, men mer enkel og språket er mer forståelig for alle.

Men over til noe annet - du er fortsatt singel?

- Ja, dessverre…

Hva skal til for at du forelsker deg?

- Om det er en brunette eller blondine har ikke så mye å si, men hun må ha bra humor. En kjedelig kjæreste er jo ikke noe gøy. Hun må også være åpen og ta seg selv uhøytidelig og kunne le litt av seg selv.

Kunne du datet en fan?

- Absolutt! Jeg har ikke datet noen på den måten før, men det er jo bare positivt at hun liker musikken min.

Du fyller 15 år om ikke så lenge (26. desember), hvordan skal du feire?

- Jeg er hos min mormor i Miami da, så mitt største ønske er å få kjøre jetski!

Har du noen spesielle ønsker?

- Jeg har alt jeg trenger og har alt det jeg vil ha. Ikke fordi jeg er bortskjemt og har alle ting, men fordi jeg ikke har behov for å ha masse.

Isac har også en spesiell hilsen til alle dere Ellioteers der ute:

- Jeg elsker dere supermye, og håper vi sees i Oslo Spektrum 28. februar! Hør på min nye singel «No one else» så lenge til vi sees igjen. Ha det bra <3

Dette var bare noen av godbitene fra det store intervjuet vi har gjort med Isac. Resten kan du sjekke ut i videoene under, og husk også å få med deg de to morsomme lekene nederst i saken, inkludert en helt ny video!

Hør "No One Else" her:

</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0pd12pAzF1Y" width="560"/> </p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2KHxZEw0_mQ" width="560"/> </p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Qj0Hnxoodlw" width="560"/> </p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/N2uzUNh7qt0" width="560"/> </p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qb-T76DGP7Q" width="560"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning