Isac Elliot og Ellioteers

10 ting man bare forstår hvis man er en Ellioteer!

Hverdagen til en fangirl.

Publisert Oppdatert

Ellioteers er mer enn bare en fandom – det er et helt samfunn av jenter som har én stor ting til felles; nemlig finske Isac Elliot! Og hvis man ikke er en Ellioteer selv, er det kanskje noen ting som er litt vanskelig å forstå. For eksempel…

 

… Det er faktisk helt vanlig å klikke helt, skrike høyt og løpe rundt og rundt i hele huset hvis man får en like, retweet eller kommentar fra Isac!

 

… Det er ikke noe unormalt med å kysse på plakatene av Isac som man har hengt opp over senga.

 

… Og det er i hvert fall ikke unormalt å ha over 20 plakater av samme fyr på rommet sitt!

 

… Når man er Ellioteer, kan man faktisk få venner for livet i andre Ellioteers.

 

… Noen ganger må man faktisk skulke timen, droppe middagen eller generelt slippe alt man har i hendene hvis det slippes en ny musikkvideo, er tid for #askisacelliot på Twitter eller skjer noe annet superviktig rundt Isac.

 

… Ganske mange av døgnets timer går faktisk med på å sjekke hva Isac gjør online. Hvor han befinner seg, hvem som har truffet ham, hvilke hashtags som gjelder. Det er jo nesten en fulltidsjobb å følge med på alt!

 

… Selv om man vanligvis ikke er en person som sier stygge ting, må man faktisk si ifra hvis noen sier noe negativt om Isac!

 

… Å stå i kø i timesvis, gjerne fra før sola står opp til langt på kveld, er faktisk TOTALT VERDT DET når man får stå helt foran på en Isac-konsert.

 

… Man er villig til å gå GANSKE langt for å vinne konkurranser som handler om Isac. Å synge? Check. Gråte på video? Check. Lage koreografert dans? Check. Skrike så høyt man kan? Check. Lage plakater, bilder, videoer eller andre bidrag som man bruker flere timer og noen ganger dager på….? CHECK.

 

… Å begynne å gråte av ting som for alle andre virker helt tilfeldig, som at en sang kommer på radioen (akkurat når man trenger det som mest), eller at Isac endelig la merke til deg på Twitter etter ca 10000 forsøk – er faktisk bare sånn hverdagen til en Ellioteer kan være iblant. Sånn er det bare!

 

Har du flere punkter?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen