Intervju med Isac Elliot

Isac Elliot blir finsk ungdomsambassadør!

Vi tok en prat med kjekkasen om ambassadørprisen og den kommende konserten!

Publisert Oppdatert
SÅ fornøyd var Isac for å ha mottatt prisen!
SÅ fornøyd var Isac for å ha mottatt prisen!
Isac Elliot sammen med den finske ambassadøren.
Isac Elliot sammen med den finske ambassadøren.

I går ble Isac Elliot tildelt tittelen som ungdomsambassadør for Finland. Dette er fordi han har bidratt til å gjøre forholdet mellom Finland og Norge enda bedre og har skapt en spesielt god kontakt blant den yngre befolkningen, og Juliabladet var så klart tilstede på prisutdelingen som foregikk på den finske ambassaden i Oslo.

Dette er første gang noen sinne at en artist mottar en slik pris i Skandinavia, og vi syns det er vel fortjent og en perfekt oppvarming for kveldens konsert!

Etter at Isac har mottatt prisen, setter vi oss ned og prater litt sammen mens vi spiser finsk mat.

Gratulerer så mye! Hvordan har dagen vært?
- Tusen takk, den har vært super! Flyet fløy ikke fra Helsingfors før klokken 11 i dag tidlig, så jeg har fått sove lenge og alt er bra!

Hvordan føles det å få en så stor pris?
- Dette har jo ikke vært et mål, men det er fordi jeg aldri hadde trodd at det skulle skje, så det er ganske stort! Det er veldig fint at ambassaden er oppmerksomme på det ungdommer gjør også, for det er jo en stor prosent av befolkningen som er unge, så det er bra at de lytter til oss også!

Hva kommer du til å gjøre videre for å fortsette å bygge et godt forhold mellom Norge og Finland?
- Jeg skal gjøre det samme som jeg har gjort hittil. Jeg skal ikke fake noe, men bare gjøre det jeg har gjort, for det ser jo ut som at det fungerer.

Nå er jo konserten rett rundt hjørnet! Føler du deg klar for konsert?
- Absolutt! Det blir superspennende! Jeg syns også det er veldig fint å se at fansen fortsatt er lojale og stiller opp på konsert, selv om jeg ikke har sluppet ny musikk på to år. Dette er min måte å gi noe tilbake til fansen på for at de har ventet så lenge.

Skjer det noe nytt på musikkfronten snart?
- Ja, nå skjer det masse fremover! Det kommer først en ny singel snart, så kommer det minst ett helt nytt album, og det albumet er stort! Jeg kan avsløre at det er hele 19 låter på det nye albumet.

Får vi høre noe av dette på konserten?
- Ja, jeg kommer til å fremføre min neste singel på konserten, som også er min nye favorittlåt!

Har du en hilsen til fansen til til slutt?
- Så klart! Takk, takk, takk for at dere fortsatt støtter meg! Jeg vet at det har vært kjedelig og stille fra meg på musikkfronten den siste tiden, men 2016 kommer til å være et stort år for meg og mine fans og jeg lover å holde mange show i Norge fremover. I`m back!

Vi gleder oss masse til å se og høre hva 2016 har å by på fra Isac, og kunne ikke gledet oss mer til kveldens konsert, og vi sier bare: Isac - break a leg!

Isac Elliot sammen med hele den finske ambassaden.
Isac Elliot sammen med hele den finske ambassaden.

PS: Husk å sjekke ut Snapchaten vår (vi heter "juliabladet") i kveld for å få med deg noen godbiter fra konserten og Instagramkontoen vår (@juliabladet) hvor vi akkurat nå har en konkurranse der du kan vinne Isac Elliot-autograf!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning