intervju med samantha j

Er dette nye Rihanna?

Samantha J er klar for å innta Norge og Europa!

Publisert Oppdatert

Du kjenner henne kanskje aller best igjen fra da hun var featureartist på låten til Marcus & Martinus, "Light It Up", som nå har blitt streamet over 15 millioner (!!) ganger på Spotify!

Samantha J har også vært turnésupport for internasjonale stjerner som Sean Paul, Ludacris og og har jobbet i studio med produsentene til både Miley Cyrus, Rihanna og Beyoncé.

Nå er Samantha J klar for å legge å innta musikknorge og Europa, og etter å ha hørt hennes nye låt kan vi ikke gjøre noe annet enn å ønske henne hjertelig velkommen!
Betyr dette at en ny Rihanna kanskje er på vei?
Hør Samantha sin nye låt "Baby Love" nederst i saken etter du har lest intervjuet vårt med henne og døm selv!

Hva handler din nye låt "Baby Love" om?
- Min nye singel handler om å være forelsket og nyte livet med den personen du er forelsket i - uansett hva andre mener om det. Hold fast på den som får hjertet ditt til å dunke et ekstra slag. Vær glad og vær forelsket!

Hvordan er du som kjæreste?
- Når jeg først elsker noen, er jeg den "ride or die"-typen som kommer til å holde fast på partneren min uansett hva som skjer. Jeg er kanskje ikke den idealistiske kjæresten for alle gutter fordi jeg reiser hele tiden så jeg kommer ikke til å ha så mye tid til å være med kjæresten min, men jeg kommer til å bruke absolutt alle anledninger jeg har til å være med han.

Hva forventer du av en kjæreste?
- Jeg forventer at kjæresten min skal være "ride or die" for meg også. Han burde være fullt og helt forpliktet til meg uansett hva som skjer og alltid støtte meg i det jeg gjør. Han burde også ha god humor og være til inspirasjon for meg.

Hvem er din perfekte "baby love"?
- Min perfekte "baby love" er... Hmm... Han forblir ukjent for øyeblikket.

Hva gjør en date perfekt?
-Den perfekte daten for meg er i naturen. Det trenger ikke å være mer komplisert enn å tilbringe kvelden utendørs for å se på stjernene eller en dag langs elven eller på stranden.

Hva vil du at vi skal føle når vi hører på "Baby Love"?
- Når du hører på "Baby Love" vil jeg at du skal føle at det finnes håp for kjærligheten og føle deg lykkelig innvendig.

Syns du jenter kan bli tøffere når det kommer til kjærlighet?
- Jeg syns jenter kan bli sterkere når det kommer til kjærlighet og forelskelse, men jeg tar selv sjeldent den tøffe rollen selv, så jeg vet at det er lettere sagt enn gjort! Hehe.

Har du lyst til å si noe til de som leser dette intervjuet?
- Kjemp for det hjertet ditt vil ha uansett hvor umulig du tror det er. Vi fortjener alle å få drømmene våre oppfylt! Jeg har mer musikk på vei som kommer ganske snart, så følg meg på Instagram (@samanthajlive) for å få det med deg!

Hør "Baby Love" her!
PS: Hvis du likte låta kommer du til å digge musikkvideoen under!

Enjoy!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning