Intervju med Isac Elliot, om #IsacElliotONE

"Jeg elsker å overraske fansen!"

Julia fikk en prat med Isac om den store Oslo-konserten!

Isac Elliot holder stor konsert i Oslo i februar!
Isac Elliot holder stor konsert i Oslo i februar! Foto: Sony Music
Publisert Oppdatert

Denne uka kom nyheten om at Isac Elliot skal ha en kjempestor, helt spesiell konsert i Oslo Spektrum i februar neste år. Isac er en opptatt fyr som er mye på farten, men han har såklart tid til å svare på noen spørsmål fra sitt favorittmagasin Julia!

Hei Isac! Hvordan har du det? Hva gjør du akkurat nå?
– Jeg har det veldig fint, takk! Er i Berlin og gjør intervjuer. Det regner. Fikk nettopp høre at alle pre-sale-billettene til #IsacElliotONE ble utsolgt på 10 minutter. Fantastisk. I love my fans <3

(OBS! Det er kun forhåndssalg-billettene som er utsolgt. Resten av billettene legges ut for salg fredag 16.oktober kl 09.00 på www.billettservice.no)

Du har reist mye den siste tiden! Kan du fortelle litt om hvor du har vært og hva du har gjort?
– Ja, jeg har reist mye. Det er morsomt, selv om det er sjukt kjedelig å fly. Men jeg får se mange fine steder og jeg får synge, så jeg er kjempeglad. Vi har begynt å jobbe i nye land, der vi har merket at jeg har fans som venter. Det er sykt morsomt å få reise til nye steder. Mye presse og mange møter. Prøver alltid å spise noe lokalt for å få smake på deres mat og kultur. Ikke alltid supergodt ;)

Hva er det kuleste som har skjedd på disse turene i utlandet?
- Det morsomste er jo alltid å få møte fansen. Vi har hatt konkurranser om å vinne meet&greets. Og der har vi ikke tatt med FOR mange vinnere, sånn at man rekker å snakke sammen og bli kjent med de som er på meet&greet. Vi har det også kjempegøy sammen med teamet vårt, dansere og musikere. Vi gjør sykt mange "pranks"! Ingen er trygge. Hvis du sovner på flyet eller på bussen kan ting skje ... og hvis du glemmer hotelldøra på gløtt, kan det bli slitsomt ;)

Hvordan er fansen din i Paris, Berlin og stedene du har besøkt?
– Som sagt er det supermorsomt å besøke helt nye steder. Det finnes fans som har ventet i flere år. I Paris var det også fans fra Italia og England. Jeg merker det når jeg ikke har møtt en fan før, for de skjelver mest den første gangen! De er alle supersøte, og jeg prøver å prate og spørre så mye som mulig. Iblant er det litt vanskelig, hvis de ikke kan engelsk. Det var utrolig fint å få reise til for eksempel Paris og ha så mange som kommer og vil se showet. Det føltes som den første gangen jeg var i Norge og spilte på Hard Rock Café for et mindre publikum. Det er helt utrolig å få gjøre store show, som #IsacElliotONE, men like morsomt er det å få spille akustiske show for 50 fans som har vunnet et møte med meg.

Vi gleder oss kjempemye til #IsacElliotONE-konserten i Oslo! Fortell mer om den?
– Det blir det største showet jeg noen sinne har gjort. Vi kommer til å ha en kjempestor scene, nye låter, gjesteartister og mange overraskelser - både før showet og i løpet av showet. Jeg ville lage noe som ingen har sett på et Isac Elliot-show før! Jeg har også hørt at det kommer fans fra andre land, hvilket gjør meg utrolig glad! Vi kommer til å ha publikum med i showet på en helt ny måte. Jeg har allerede sett planene, og det kommer til å bli helt utrolig. Vi filmer showet med et stort kamerateam, så husk å vinke til kameraene ;)

Kan du røpe noen av overraskelsene for oss? (Pleeeaase?)
– Vi kommer til å ha overraskelser som dukker opp nå og da, helt fram til showet. Den første kommer snart! Vil ikke fortelle mer ennå, for det ville jo vært som å åpne julegavene i oktober! Jeg elsker overraskelser, og det er morsomt å se hvor ivrige fansen blir av dem.

”Baby I” har blitt lansert i USA, hvordan har den opplevelsen vært?
– Jeg må si at jeg aldri noen sinne hadde sett for meg at jeg skulle få begynne å gi ut musikk i USA. Uten støtten fra mine fans i Norden og Europa, hadde det aldri gått. Takk til dere alle!  "Baby I" er en spesiell og viktig låt for meg, den har gjort så mye. At Radio Disney, som er en av verdens største radiokanaler, ville begynne å spille den er HELT utrolig. Det føles uvirkelig. Jeg ser hvordan mennesker fra USA begynner å følge med på sosiale medier, men jeg må fremdeles jobbe utrolig mye i det markedet. USA er så superstort med massevis av utrolige artister. Men det har vært en bra og lovende start!

Hva skjer for deg framover nå, og resten av 2015? 
– Jeg drar snart til USA for å gjøre presse der for første gang, og samtidig mine første konserter. Jeg har et kjempebra team der som jobber hardt, og nå trenger de å ha meg der, så jeg blir mye i USA resten av året. Dessuten jobber vi videre i studio. Men ikke glem at det kommer overraskelser helt fram til #IsacElliotONE ;)

Kommer det snart et nytt album også?
– Vi jobber med det, men jeg er kjempekritisk. Vil bare gi fansen det aller beste, så derfor går det litt tregt iblant. Men vi har spilt inn mange låter allerede. Med én gang jeg vet noe mer, forteller jeg det til Julia!

Blir det flere samarbeid med andre artister?
– Ja. Mer enn én. Ingen flere spørsmål om det? Ok ;)

(Her hadde vi egentlig et spørsmål om hvilke artister Isac drømte om å samarbeide med - men det valgte han rett og slett å hoppe over! For en hemmelighetsfull fyr! Nå må vi bare gjette...)

Får vi se deg mer i Norge i 2016? Blir det flere konserter?
– Vi får se. Jeg håper virkelig det! Norge er så vakkert, og jentene er så vakre. Det er klart jeg må komme igjen og igjen når fansen min er pene og søte overalt!

Har du noe du vil si til alle norske fans som leser dette intervjuet?
– Enkelt. I ❤ U. Vi ses i Spektrum.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning