Mote

GLAM IT UP MED DESCENDANTS 2

Dove Cameron og Sofia Carson avslører nye kostymer og kule motetwists i oppfølgerfilmen!

FASHIONISTAS: Sofia Carson og Dove Cameron har blitt både gode venner og store moteikoner etter å ha vært med i Descendants. FOTO: Disney
FASHIONISTAS: Sofia Carson og Dove Cameron har blitt både gode venner og store moteikoner etter å ha vært med i Descendants. FOTO: Disney
Publisert Oppdatert

Drømmer du om de über-kule outfitene til jentene i Descendants? Vi har tatt en en prat med Dove Cameron som spiller Mal og Sofia Carson som spiller Evie, som kan avsløre nye, digge kostymer og originale motetwists i Descendants 2 som snart kommer på Disney Channel.

Hva synes du om stilen til Mal, Evie og de andre i Descendants 2?
Dove Cameron: Jeg elsker stilen og moten i Descendants 2! Jeg syntes stilen i den første filmen var rå, men jeg hadde ingen anelse om at vår fantastiske designer, Kara Saun, planla disse superkule kostymene for oss i oppfølgeren. Antrekkene våre er kunstverk man kan kle seg i. De er inspirerende, og hjelper oss å tre inn i rollene våre.

Hva synes du om stilen i oppfølgeren, Sofia?
Sofia Carson: Stilen i Descendants 2 er episk! Den er fab, morsom, rock-and-roll og rå. Jeg elsker Evies motevalg! Jeg føler at hun er filmens fashionista. Antrekkene hennes er alltid superkule, fab og viser masse girl power. Hun er fantastisk!

Foto: Disney
Foto: Disney

Hva er nytt med Mals stil i Descendants 2?
Dove Cameron: Mal bruker mange forskjellige antrekk i Descendants 2. Hun sliter med å finne seg selv, og derfor prøver hun ut mange ulike stiler. Jeg kan røpe at hun faktisk har tre eller fire ganske drastiske makeovers i løpet av filmen, så det skjer mye nytt og spennende med stilen hennes i Descendants 2!

Cover av august-utgaven av Descendants-bladet.
Cover av august-utgaven av Descendants-bladet.

Vi er superspent på å se kostymene i den neste filmen! Er du?

Den første Descendants-filmen er sett av over en halv million i Norge, så vi er mange Descendants-fans som venter spent på oppfølgeren. Descendants 2 fortsetter der man trodde alle skulle leve lykkelige i alle sine dager, men så skjer flere uventede hendelser og spennende overraskelser.

Husk å få med deg neste utgave av Descendants-magasinet som kommer 28. august!

Foto: Disney
Foto: Disney

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning