Intervju

Bli kjent med Serlina fra The Stream!

Hør hennes nye låt "Puste Under Vann" her.

Publisert Oppdatert

Hun begynte å synge i en alder av 6 år. Nå er hun 18 og har allerede gitt ut låt med Erik og Kriss og deltatt i The Stream.

Vi snakker så klart om Serlina!

Nå er hun ute med sin nye låt "Puste Under Vann" og tok turen innom oss for å fortelle mer om sangen og det viktige budskapet i den.

Aller først må du fortelle oss litt om din nye låt.
- "Puste Under Vann" handler om alt presset man opplever som ungdom i dag. Når man både skal prestere på skole, sosiale medier og blant venner kan det bli litt for mye noen ganger.

På hvilken måte har du kjent på det presset?
- Et eksempel er jo på skolen, der man hele tiden blir stemplet med tall som skal fortelle deg hvor flink du er, men mye av presset ligger også utenfor skolen. Du skal ha de riktige vennene, se ut på en viss måte og være oppdatert på alt hele tiden. Presset er altfor stort, og det tror jeg de fleste ungdommer kjenner på - inkludert meg selv.

Hva er ditt råd for å ikke bli for stressa over alt presset?
- Jeg tror faktisk at det beste man kan gjøre er å drite i hva andre syns og bare være seg selv. Det er ikke enkelt, men så fort man knekker koden og klarer det, så blir alt mye bedre! Det er det som har funket for meg, i hvert fall. Bare smil og vær blid, så kommer du langt!

Hva vil du at folk skal føle når de hører på låta?
- Jeg håper jo selvfølgelig at de digger låta, men først og fremst håper jeg de hører på budskapet i teksten og virkelig tar det til seg. Jeg har jo et ønske om at musikken min kan hjelpe de som er i en kjip situasjon, eller bare gjøre hverdagen litt enklere.

Du er jo russ neste år, skal du være på buss?
- Nei, det er ikke så stor busskultur der hvor jeg er fra, men jeg trenger nok ikke en buss for å kose meg i russetiden uansett!

Du fikk jo en skikkelig take-off etter å vært med i The Stream. Hvordan var den opplevelsen?
- Den var SYKT bra! Så bra at jeg savner det enda. Det var skikkelig god stemning og jeg ble kjent med mange hyggelige folk!

Hva har du tatt med deg videre derfra?
- Jeg trodde jeg kunne mye før jeg deltok i The Stream, men det tok ikke lang tid før jeg skjønte at jeg hadde mye å lære av å være med der, spesielt under sessionsene med Marion Ravn.

Det høre i hvert fall ut som at Serlina har lært mye av Marion Ravn, for denne låta sitte stuck på hjernen vår og kommer nok til å gjøre det minst resten av helgen!

Hør "Puste Under Vann" her:
</p> <p>Se også musikkvideoen til låta her:</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0w4iCiwpTXI" width="560"/> </p> <p>Fortsatt ikke fått nok av Serlina? Så klart ikke! <br/>Hør låta hun samarbeidet med Erik og Kriss på her:</p> <p> <iframe height="380" src="https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Atrack%3A3dNBr7dUNRwlSCxiSMEoWq" width="300"/> </p> <p> </p> <p>Hva syns du om låta? &lt;3</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning