INFO:

Informasjon til foreldre

Velkommen til julia.no!

Publisert Oppdatert

Julia.no er nettsiden til jentemagasinet Julia, med målgruppen jenter 8-15 år.

Her finner du informasjon om abonnement på Julia.

Gratis community
Julia.no er i all hovedsak et community, hvor Julia-lesere kan treffe likesinnede jenter fra hele Norge. Her kan de lese nyheter om alt fra kjendiser til pubertet, lage sin egen profil, delta i konkurranser, samt blogge og diskutere alt mellom himmel og jord.

Nettsiden er helt gratis å bruke. Telefonnummer og epost-adresse offentliggjøres ikke, og epost-adressen brukeren er registrert vil kun brukes til å sende ut nyhetsbrev, dersom brukeren har krysset av for å motta dette.

Trygt
Det er vår intensjon at Julia.no skal være et trygt samlingssted for unge jenter. I det legger vi at alle artikler, forumtråder og liknende tilpasses jentenes alder både når det gjelder språk og temaer.

Upassende blogginnlegg, bilder, lenker og lignende kan selvsagt forekomme, men våre moderatorer passer godt på, og sletter upassende innhold med én gang det oppdages.

Helsesøster
En av de viktigste tjenestene på Julia.no, er Julias egen helsesøster Grethe. Hun er en ekte, fagutdannet helsesøster, som daglig svarer på innsendte spørsmål fra brukerne. Tjenesten er først og fremst beregnet på våre eldste lesere, men vi ser at også de yngste skriver inn og får svar på sine spørsmål.

Helsesøsters svar er alltid ærlige og informative, og vi opplyser om at ikke alle temaene er egnet for de aller yngste.

Besøk helsesøster her.

Kontakt
I Julia er vi veldig opptatt av å ha høy foreldreaksept, så ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål eller innspill! Her finner du kontaktinformasjon.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning