julias julekalender:

Imorgen åpner vi Julias julekalender!

Ta en sniktitt på premiene allerede nå.

Publisert Oppdatert

Imorgen er det 1.desember, og dere vet vel hva det betyr? Da braker det løs med Julias julekalender!

Som vanlig har vi fylt opp adventskalenderen med kule premier, og du kan sniktitte på alle premiene allerede nå! Her finner du bilder av alle premiene i Julias julekalender.

 

Slik deltar du:

Du må være medlem på Julia.no for å delta i julekalenderen. Det er veldig enkelt og helt gratis å registrere seg! Her kan du registrere deg.

Å registrere seg på Julia.no betyr ikke at man får Julia-bladet i posten, og det koster ingenting å være medlem. Men husk å skrive inn adressen din når du registrerer deg, så får vi sendt deg premien din dersom du vinner i julekalenderen.

Hver dag kommer det en ny luke. Du deltar ved å svare på dagens spørsmål nederst i saken den aktuelle dagen. Det er kun mulig å delta i julekalenderluken den dagen den legges ut.

Det er mulig å vinne flere ganger i julekalenderen. Alle vinnerne blir trukket helt tilfeldig blant de som har svart riktig på spørsmålet i julekalenderluken.

Lip Smacker sponser årets julekalender på Julia.no - og alle vinnere får i tillegg til premien de har vunnet, en overraskelse fra Lip Smacker!

I tillegg til dagens premie, får én vinner hver dag singelen «Story of my life» av One Direction.

 

Vinnere:

Alle vinnere vil bli offentliggjort i denne listen!

Vi trekker alle vinnere dagen etter hver konkurranse, bortsett fra i helgene. Vinnere fra fredag, lørdag og søndag trekkes på mandag.

Vi sender ut alle premiene fortløpende, helt frem til 18.desember. Alle som vinner etter 18.desember, får premiene sine etter nyttår.

Ha en super adventstid, og lykke til i årets kalender!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen