kjendis:

I dag er det One Direction-dagen!

Her får du mer infofmasjon om dagen og tips til hvordan du kan feire!

Publisert Oppdatert

For akkurat tre år siden ble One Direction dannet, på boothcamp under X Factor innspillingene i UK. Alle guttene hadde meldt seg på alene, men ble satt sammen til et band 23 juli 2010! 


One Direction-dagen har blitt laget av fans, og er ikke et arrangement verken guttene eller crewet deres har laget. I år er den første gangen dagen skal feires, og valg av dato falt naturlig på den dagen da bandet ble dannet! Målet er at denne dagen skal bli en tradisjon, og at fans verden over skal feire hvert år!

Klikk her for å komme til nettsiden om dagen! 

 

Klikk videre for å se hvordan du kan feire dagen!

 

One Direction tema på jentekvelden
Arrager jentekveld med venninnene dine. Dere kan se på YouTube klipp av bandet, lese mer om dem og se på bilder sammen. Bruk kvelden på å høre på musikken deres og se intervjuer med de osv. Dere kan også lage en quiz om One Direction! 

 

Lag en inspovegg
Mange har inspovegg på rommet sitt, der de har bilder fra blader og internett av ting de synes er kult og inspirerende. Du kan lage en liten inspovegg eller inspoplakat med forskjellige bilder av guttene. Finn bilder på internett, i blader og for eksempel på Instagram!

 

Feir i mens du gjør noe annet
Har du ikke tid til å planlegge eller arrangere en feiring av One Direction kan du også feire i mens du gjør noe annet. Hør kun på musikken deres i dag, og bytt for eksempel bakgrunnsbildet på mobilen til et bildet av bandet! 

Skal du feire One Direction-dagen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning