helsesøster:

Hvorfor svarte han nei? Han liker meg jo!

Helsesøster svarer på spørsmål om å være forelska.

Publisert Oppdatert

Hvorfor svarte han nei? Han liker meg jo!
Jeg forstår ikke, en ny gutt jeg begynte i klasse med nå, vi har likt hverandre i snart to månder nå, begge likte hverandre. Alle sa vi var søte sammen osv. jeg torte enderlig å spørre på han. men han svarte nei! Hvorfor svarte han nei, når han likte meg, han var såå sjenert når jeg prøvde å snakke med han. Men jeg forstår ikke.. Hvorfor svarte han nei? Jeg ble veldig lei meg! Hjelp!

Kanskje han ikke tør?
Hei!
Jeg forstår at du ble lei deg. Når du endelig tok mot til deg og spurte, sikkert full av forventning og sikker på svaret, også svarer han NEI! Det må ha vært vondt. Hvorfor han svarte nei er ikke så lett å vite. Han er sjenert og tør kanskje ikke? Jeg vil tro det er det beste svaret. Gi ham tid til å bli bedre kjent med deg så kanskje er det han som spør neste gang?
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du også et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!


Han bare la på?!
hei. i dag skulle jeg ringe kjæresten min som bor i en annen by ( han bodde her før ) jeg ringte ham mange ganger. mobilsvar de fleste gangene. men en av gangene la han på!
kan dette tyde på at han ikke elsker meg lenger?
hilsen lille meg.

Ikke ta det opp i verste mening
Hei lille du!
Ikke la dette fortelle deg hva han føler. Prøv å send ham en melding og fortell at du ble litt usikker når han ikke svarte deg og la på røret. Ikke gå ut fra det verste men la tvilen komme ham til gode. Skulle han nå gjøre det slutt på den måten så er det en veldig dårlig måte å la deg få vite det på!
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du også et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!


Han liker ikke meg hva skal jeg gjøre?
Hei det er en gutt på skolen jeg liker også går jeg i femte klasse og han går i sjuende klasse også spurte jeg så svarte han nei liker deg ikke så skrev jeg hvorfor så skrev han ikke pen nokk også bestevenninne mi liker han også !!!! Svar for jente 10 år

La tiden og alderen jobbe for deg.
Heisann!
Det er vel ikke så mye å gjøre med det. Alle vil oppleve at den de er forelsket i ikke er forelsket tilbake. Kanskje vil han forandre mening med tiden, hvem vet? Jeg synes nå ikke han høres ut som om han er så veldig grei når han sier at du ikke er pen nok. Slikt sier man da ikke!
En annen sak er at du ikke trenger spørre om noen forklaring bare godta et svar...
Det kommer gutter som vil synes du er den flotteste av alle og det vil komme en dag da du kanskje er veldig glad for at du ikke ble kjæreste med denne gutten her. Smaken forandrer seg og du har god tid å la alderen og tiden jobbe for deg.
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du også et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!

Liker hverandre men bestevennen min liker han ikke!
Hei! Jo jeg er kjempe forelsket, men bestevenninen min syns han er stygg! Blir flaut for meg da hvis jeg blir sammen med han! Hjelp!

Lær deg å stå for din rett til selv å velge...
Kjære deg!
Nei, det blir det ikke! Det er flauere for bestevenninnen sin å kalle noen for stygg og at hun har kontroll over dine følelser på den måten. Hun bør på sin side kanskje lære seg å ikke dømme andre på den måten... Smaken er forskjellig og to venninner trenger ikke like samme gutten. Lær deg å stå for din rett til selv å velge og til å like hvem du vil uavhengig av andres synspunkt - det er DIN smak og følelser som er viktige for DEG.:)
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du også et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!


Hvordan tørre? Har så lyst at han skal like meg..
Hei helsesøster! :-)
Jo altså: jeg liker veldig godt en gutt, men tørr ikke å smile til ham!
Jeg ler av ganske mange ting, og oppfører meg helt normalt når jeg er med mine venner osv.
Men med én gang jeg møter den gutten jeg liker, stivner jeg, og ser sur ut!!
Det er kjempe pinlig, og er redd at han tror jeg er sur!
Jeg er jo en glad og følsom person, og ler av alt. Hvorfor tørr jeg ikke å smile til ham?
Har så lyst at han skal like meg...
Er det noen jeg burde gjøre? Kjærlig hilsen en desperat jente som ikke klarer å smile! ;-D

Glem tanken på at du må prestere!
Det er veldig vanlig å bli sjenert og flau når du er sammen med den du er forelsket i. Du blir så fokusert på å gjøre inntrykk at det låser seg fullstending. Sjansen for at han synes du er overlegen og kanskje sur er jo tilstede så du bør prøve å slappe av og vise ham den glade, gode jenta du egentlig er. Å prøve roe seg ned, trekke pusten og tenke at du ikke trenger være noe annet enn deg selv kan hjelpe deg å slappe av. Litt kontroll over følelsene ved å bruke litt tid på å tenke slike tanker kan gjøre at du blir roligere og tør være litt mer naturlig. Slipp smilet frem og glem tanken på at du må prestere eller kan dumme deg ut!
Hilsen Helsesøster Grethe

Har du også et spørsmål til helsesøster Grethe? Send det inn her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen