helsesøster:

Hvordan flørter man, egentlig?

Helsesøster svarer på spørsmål om flørting og kjærester.

Publisert Oppdatert

Flørting?
Hei!
Jeg lurer på hva man skal gjøre når man skal flørte?
Tusen takk på forhånd :)

Smil og vær deg selv
Heisann! Det viktigste er at du er deg selv og prøver slappe av. Smil, blikk kontakt og interesse for den andre er også noe som legges positivt merke til. Blikk kontakt betyr at du ser ham inn i øynene og holder blikket litt lengre enn du ville gjøre med en du ikke var interessert i. Se på ham, vis interesse for det han sier, si noe positivt om ham, eller dersom han f.eks har en fin t-skjorte, har klippet seg osv.
Hilsen Helsesøster Grethe

Smiler jeg for mye?
Hei, jeg har et spørsmål som jeg håper du kan svare på.
Jeg er ikke helt en smilejente, men nesten hver gang jeg snakker med en gutt så smiler jeg som en tulling, flørter jeg?
Jeg klarer nesten ikke å slutte med det, det er så pinlig.
Er det en grunn til at jeg gjør det, forelska?
Håper du kan svare på det, selv om jeg tror det er litt vanskelig.

Å smile er vel ikke så galt?
Heisann! Det kan være mange årsaker til at du smiler, hva som er din er det bare du som kan finne ut av. Det er jo vanlig å smile når du flørter eller snakker med en du er interessert i. Smil kan også dekke over andre følelser, som usikkerhet.
Jeg tenker nå at et smil ikke skader og slett ikke er pinlig. Smil i vei og prøv eller slappe av og være deg selv så godt du kan:)
Hilsen Helsesøster Grethe

Flørting? Viktig!!!
Hvordan flørter man? Hva er tegnet på at en gutt flørter med meg?
Kan du svare så fort som mulig? Plissss!

Vær deg selv og vis oppmerksomhet
Heisann! Det grunnleggende er vel å være seg selv og prøve slappe av - ikke prestere. Smil, blikk kontakt og interesse for den andre er også noe som legges positivt merke til. Blikk kontakt betyr at du ser ham inn i øynene og holder blikket litt lengre enn du ville gjøre med en du ikke var interessert i. Se på ham, vis interesse for det han sier, si noe positivt om ham, eller dersom han f.eks har en fin t.skjorte, har klippet seg osv. Le og filke med håret ditt mens du ser opp på ham - det sier det meste.
Tegn på at en gutt flørter med deg er mye det samme. Han holder seg i nærheten, er oppmerksom på deg og det du sier og han kan skjerme deg fra andre gutter slik at du ikke vises så godt, han kan støtte seg mot veggen bak deg osv.
Hilsen Helsesøster Grethe

Får meg ikke kjæreste!! Hjelp!!
Ja, man kan si det, det er ikke noe gøy å ikke ha kjæreste!
Ingen gutter i klassen trur jeg liker meg ( kjæreste).
Hvordan få en bra kjæreste? Hvordan få gutten til å like meg?
Noen jenter i klassen er ganske populere men, ja, det er ikke gøy akkurat! Når ikke jeg og venninnene mine er det!
Plizz kan jeg få svar!

Ikke bare å få noen til å like deg...
Hei! De fleste synes det høres fint ut med en kjæreste. Likevel er det ikke bare å få en akkurat når du ønsker det. Du er ung ennå og har lang tid på deg og du kommer til å ha mange kjærester med tiden. Det nytter ikke bare å få en til å bli forelsket i seg selv om man aldri så gjerne vil, det må komme naturlig. Det er jo også gjerne slik at de som er forelsket i deg kanskje ikke tør vise det ennå, kanskje er ikke han blant de populære heller?
I din alder er det vanlig at noen få er blant de populære, både av gutter og jenter. Man ser ikke alle de andre som vokser seg attraktive. Om et par år vil populariteten være mer spredd og du og venninnenen dine vil oppleve at dere slett ikke er så upopulære likevel! Mye endrer seg de årene som kommer nå og vips så dukker han opp, den første gutten som er så heldig å bli akkurat din kjæreste.
Smil, vær hyggelig og ha troen på at du er super uansett popularitet, akkurat nå!
Hilsen Helsesøster Grethe

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen