Harry potter:

Hvilken film er den beste?

Del din mening her!

Publisert Oppdatert

Nå som den siste Harry Potter-filmen endelig er her, er det på tide å stille spørsmålet: Hvilken film er den beste?

Har du fått sett den siste filmen har du nå mulighet til å sammenligne alle, men har du ikke sett den ennå, kan du godt skrive hvem av de andre filmene du liker best.

Bruk kommentarfeltet!

Harry Potter og de vises stein
Det første møtet med Harry Potter, fra han ikke aner at han har magiske evner, til han blir elev ved Galtvort og venn med Ronny og Hermine.

Harry Potter og mysteriekammeret
Dette er Harrys andre år på Galtvort, og det blir biler som flyr, snakkende brev, en husalv til besvær og skrift i blod på veggen.

Harry Potter og fangen fra Azkaban
Det tredje året på Galtvort. Det begynner å skje skumle ting som at sjelslukende desperanter kretser rundt skolen, og Voldemort samler seg tilhengere som Harry er nødt til å konfrontere.

Harry Potter og ildbegeret
Dette året er Galtvort vert for den store tretrollmannsturneringen, og elever fra to andre skoler flytter inn. Harry havner mot sin vilje i turneringen, og der er så vidt han kommer fra det med livet i behold.

Harry Potter og Føniksordenen
Det er det femte året på Galtvort, og mange har begynt å tro at Harrys konfrontasjon med Voldemort er en løgn. Professor Uffert flytter inn på skolen, tar styringen og gjør at det blir lite spennede undervisngin. Harry og vennene hans oppretter en klubb der de lærer seg magi i all hemmelighet.

Harry Potter og Halvblodsprinsen
Voldemort strammer sitt grep om både gompe- og trollmannsverdenene, og Galtvort er ikke lenger noe trygt sted å oppholde seg. Selv om det avgjørende oppgjøret raskt nærmer seg, blomstrer romantikken for Harry, Ronny, Hermine og klassekameratene deres.

Harry Potter og dødstalismanene, del 1
Harry, Ron og Hermine legger ut på et farlig oppdrag for å finne og ødelegge hemmeligheten bak Voldemorts udødelighet - de onde malacruxene. Den lenge fryktede krigen er i gang, og Voldemorts dødsetere tar kontroll over både Magidepartementet og Galtvort.

Harry Potter og dødstalismanene, del 2
Det er nå kampen mellom de gode og de onde avgjøres, og nok en gang er det Harry som kjemper hardest. Det er ikke lenger mulig for Harry Potter eller Lord Voldemort å eksistere så lenge fienden gjør det. Det endelige oppgjøret er et faktum!

Del din mening i kommentarfeltet.
Du kan også gi din favorittfilm en stemme i en engen avstemning i forumet, her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning