Justin Bieber gikk av scenen i sinne i Oslo

Hva skjedde egentlig igår?

Bieber forlot scenen, Beliebers får drapstrusler.

Justin Bieber på scenen i Oslo.
Justin Bieber på scenen i Oslo. Foto: Thomas Reisæter
Publisert Oppdatert

Justin Biebers besøk i Norge ble ikke helt som vi alle hadde forestilt oss. Han stilte opp til et kort intervju på Senkveld, men det ble ikke noe av minikonserten som veldig mange fans hadde gledet seg til.

Julia var til stede på Chateau Neuf, der ”Senkveld” ble spilt inn. Les hele vår rapport fra kvelden her!

Justin i dårlig form?

Vi visste allerede at Justin ikke følte seg helt bra. Under intervjuet med Thomas og Harald i ”Senkveld” (som sendes på TV2 kl 2215 ikveld), ble det også ganske tydelig at han ikke var så veldig interessert i å bli intervjuet. Han ville helst ikke snakke om seg selv, men spilte tre akustiske låter i stedet (som låt superfint!) Det ble tid til litt tøys med Thomas og Harald også, og Justin fremstod som sjarmerende – selv om vi har sett ham mer sprudlende i intervjuer tidligere.

Etter intervjuet skulle minikonserten holdes i den store salen på Chateau Neuf. Salen ble fylt opp med rundt tusen heldige fans og spesielt inviterte, og stemningen var helt elektrisk! Da Thomas og Harald kom på scenen for å introdusere Justin, kokte det skikkelig, og da Justin selv kom på scenen eksploderte det helt! Masse skriking fra lykkelige fans!

Justin ba fansen om å reise seg opp, og dro i gang den første låten, som var ”Boyfriend”. Det låt utrolig bra, og hele salen sang med. Da den var ferdig, ble det gitt beskjed om at den skulle gjennomføres én gang til. Ettersom konserten ble filmet for å skulle sendes på tv, var nok Justin nøye på at han ville at alt skulle bli perfekt. Men så begynte bråket…

Vann på scenen

Justin hadde kastet en vannflaske han hadde drukket av til noen av fansene som stod helt fremme ved scenen, og de hadde vært uheldige og fått sølt litt av vannet på scenen. Justin stoppet musikken, fikk skjorta til en av danserne, og begynte å tørke opp vannet. Jentene som stod helt nærmest, begynte (naturligvis) å ta på ham, og Justin ba dem om å slutte. Flere ganger sa han at de måtte høre etter, men det var ikke så lett å skjønne om han tulla eller faktisk var alvorlig. Så sa han ”Stopp dette. Jeg gjør ikke showet”, kastet fra seg skjorta, tok av seg jakka og rev av mikrofonen han hadde på hodet, og gikk av scenen.

 

Dette er det siste som skjedde før @justinbieber forlot scenen. Han prøver å tørke vannet av scenekanten, men fansen er i veien. Han sier "I'm not doing the show" og går sin vei... Etter dette kom han ikke tilbake og nå har han forlatt bygningen English: Justin left the stage in Oslo after yelling at fans for being in his way when wiping the floor. He said "I'm not doing the show" and left for the airport. #justinbieber #juliabladet

 

En video publisert av Julia - hele Norges jenteblad (@juliabladet) torsdag 29. Okt.. 2015 PDT

 

Lenge var det nesten helt stille i salen. Vi var helt sikre på at han bare tulla, og at han ville komme tilbake igjen. Så begynte fansen å rope på ham, ”JUSTIN! JUSTIN! JUSTIN!”. Men han kom ikke tilbake. Fansen begynte å synge flere av låtene hans, blant annet ”Baby”. Så begynte ryktene å svirre, om at flere mørke biler hadde kjørt vekk fra Chateau Neuf, og at Justin hadde forlatt området. Og så la Justin selv ut beskjeden sin på instagram, hvor han skrev at han hadde hatt en tøff uke med lite søvn, og at han ikke mente å være slem. Han ba også om unnskyldning til alle som ble skuffet over ham, og skrev at han ville gjøre det godt igjen neste gang han er på turné.

Justins forklaring til den norske fansen.
Justins forklaring til den norske fansen. Foto: instagram

Drapstruede Beliebers

Flere Beliebers som stod helt foran har fått navnene sine spredt på internett, og opplever nå å få hat og drapstrusler fra hele verden. Det er det ingen som fortjener! At de sølte vann var antakeligvis et uhell, og Justins reaksjon var det ingen som kunne forutse. Selvfølgelig vil de prøve å ta på idolet sitt! Justin var sliten, men samtidig var han på jobb. Vi synes absolutt at han kunne håndtert det på en bedre måte, og de jentene fortjener IKKE alt hatet de får fra andre Beliebers. De gjorde det ikke med vilje, og det er viktig at du som leser dette ikke er med på å gjøre det enda tøffere for dem. Tenk hvis det hadde vært deg som ble hengt ut på den måten?

Vi håper at Justin holder det han lovte på instagram – nemlig at han kommer tilbake hit og gjør det godt igjen neste gang han er på turné! Og vi lover å holde dere oppdatert på alt som skjer rundt ham fremover.

Hva synes du om Justins oppførsel?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning