kjendis:

Hva har disse parene til felles?

Kjendiser finner kjærligheten på ett bestemt sted...

Publisert Oppdatert

Hva er det som egentlig skjer på et filmsett? Faktum er i alle fall at alle disse parene (og enda mange flere) møtte hverandre på filminnspilling!

Kristen Stewart og Robert Pattinson
Alle har vel fått med seg at dette superparet møttes under innspillingen av den aller første Twilight-filmen. Det ble slutt i høst etter at Kristen innrømte å ha vært utro, men er de kanskje sammen igjen nå? Julia krysser fingrene!

Brad Pitt og Angelina Jolie
Hollywoods kanskje aller mest berømte filmpar møttes under innspillingen av actionkomedien Mr. And Mrs. Smith. Da var Brad fremdeles gift med Jennifer Aniston… Men alle vet hvordan det gikk!

Emma Stone og Andrew Garfield
Disse talentfulle turtelduene møttes under innspillingen av filmen The Amazing Spider-Man, hvor de spiller – hold deg fast – kjærester!

Katy Perry og Russell Brand
Komikeren møtte popstjernen under innspillingen av filmen Get him to the Greek. De ble til og med gift! Ekteskapet varte imidlertid ikke så veldig lenge, og nå er begge single igjen.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth
Miley og Liam møttes under innspillingen av filmen The Last Song. Paret har vært litt på og av de siste årene, men nå ser fremtiden strålende ut – de forlovet seg i mai i år!

Vet du kanskje om enda flere filmpar?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen