hobby:

Hobby-alfabetet

Dette er listen for deg som vil ha en hobby, men som ikke vet helt hva den skal være!

Publisert Oppdatert

Agility
Dette er en morsom hobby for deg som har hund. Agility går ut på at man skal rundt en hinderløype med hunden sin, med forskjellige hindere hunden skal over osv.

Bærplukking
Dette funker bare i forskjellige årstider, men er jo veldig morsomt. Du kan for eksempel dra ut i skogen for å plukke blåbær.

Countrymusikk
Det er mange som har musikk som hobby, er du interessert i countrymusikk kan dette være hobbyen for deg. Du kan synge countrysanger og lære deg litt om kjente artister osv.

Dansing
Det finnes utrolig mange forskjellige former for dansing. Finn den du liker best og meld deg på et kurs. Dansing er god trening og kjempegøy!

Elektronikk
Dette kan være veldig mye forskjellig, som for eksempel å ha en interesse for elektroniske gjenstander. Det er en litt typisk guttete hobby, men det er jo utrolig morsomt!

Fiolinspilling
Hvis du er musikalsk og har lyst til å begynne å spille et instrument kan dette være perfekt for deg! Å spille fiolin kan være veldig vanskelig, men det finnes mange musikkskoler som har fiolinlærere. Det finnes helt sikkert et kurs du kan melde deg på!

Gitar
Å spille gitar er utrolig kult, hvis du i tillegg kan synge er dette perfekt å kombinere! Meld deg på et gitarkurs og se om dette er noe for deg!

Hekling
Hekling er blitt veldig trendy i det siste, og det er utrolig mye man kan gjøre ut av det! Enten du vil hekle duker, grytelapper osv eller om du har lyst til å lage figurer og lignende. Det finnes mange kule oppskrifter til hekling på nettet, eller kanskje du har en bestemor som kan lære deg det?

Innebandy
Dette er en utrolig kul sport! Hvis du har lyst til å starte med en sport som ikke alle andre driver med er dette noe for deg. Innebandy er utrolig morsomt og slitsomt, perfekt for en sporty person!

Jodling
Jodling er en sangsjanger, veldig spesielt men også veldig kult!

Karaoke
Du trenger ikke å være flink til å synge, du må bare like å gjøre det! Syng for full hals, og ikke bry deg om hvordan det høres ut!

Linedance
Dette er en type dansing hvor man danser på en linje. Det er veldig slitsomt, men også utrolig morsomt!

Maling
Er du kreativ og liker å tegne og male? Da er dette en perfekt hobby for deg. Det kan være et deilig avbrekk fra en stressende hverdag med skolearbeid. Kanskje det er en liten kunstner i deg?

Negledesign
Hvis du er glad i neglelakk kan du begynne å drive med det som en hobby. Det er veldig mye forskjellig man kan gjøre med negler, som for eksempel å lage kule mønstre med neglelakk!

Opera
Har du en veldig kraftig stemme kan dette være hobbyen for deg. Opera er en type sang. Det krever veldig mye øving å bli god, men er dette noe du interesserer deg for så kan du sjekke ut forskjellige musikkskoler i området der du bor, kanskje de har et kurs!

Perling
Dette er noe vi ikke gjør så ofte lenger, men det er jo kjempegøy! Du har helt sikkert et perlebrett fra du var liten liggende hjemme. Du kan dra til en hobbybutikk å kjøpe flere perler, det finnes mange kule mønstre du kan prøve deg på!

Quiz
Hvis du liker å løse oppgaver og er god i å huske forskjellig informasjon kan dette være den perfekte hobby for deg! Enten du liker å lage oppgaver eller løse dem!

Ridning
Er du glad i dyr og har lyst på en hobby som inneholder dyr er dette noe for deg. Ridning er veldig morsomt, og det finnes mange typer ridning. Enten du vil drive med voltige (type turn på hesteryggen), sprang eller bare ri turer!

Smykkelaging
Hvis du er glad i å drive med prikete ting er dette perfekt for deg. Å lage smykker er kjempegøy, og du har alltid en gave til noen du er glad i!

Tegning
Tegning trenger ikke bare å skje hjemme ved kjøkkenbordet, det finnes mange kurs man kan melde seg på. Er du glad i å tegne kan dette absolutt anbefales!

Undervannsrugby
Dette er en veldig morsom og tung sport! Er du glad i vann og sport men ikke ønsker å starte med vanlig svømming er dette noe for deg!

Volleyball
Dette er en ballsport som ofte gjennomføres i sand. Det er en ganske slitsom og veldig morsom sport for deg som er glad i ballsport!

Windsurfing
Dette er virkelig sporten for de tøffeste jentene! Det er en type surfing, men man bruker seil og ikke så mye bølger!

Xylofon
Xylofon er et instrument, som hører til slagverk. Hvis du ønsker å starte å spille dette kan det være lurt å starte med trommer i korpset!

Yatzy
Er du glad i tall og spill kan yatzy være en fin hobby for deg. Det er typisk å spille dette når man er på hytta, så dette er en fin feriehobby!

Zoologi
Zoologi betyr læren om dyr. Dette er altså en hobby for deg som er interessert i dyr og alle detaljer rundt dyreliv!

Ærlighet
Ok, dette er kanskje ingen hobby… Men det er alltid viktig å være ærlig, uansett hva slags hobby man har!

Ørretfiske
Hvis du er glad i å fiske og har et vann i nærheten der det finnes ørret kan dette være en perfekt hobby for deg!

Å ha en hobby…
Det å ha en hobby er en veldig fin ting, det er noe du kan ha for deg selv. Din egen interesse! Det er et veldig bra tidsfordriv og er et deilig avbrekk fra skolehverdagen…

Hva er din hobby?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning