Helsesøster:

Helsesøster svarer om kjærlighet

Kanskje du også får svar på noe du går og lurer på her...?

Publisert Oppdatert

Forelska i en 23 åring
Jeg begynner seriøst og tro at det har klikka for meg nå.
Jeg tror jeg begynner og bli forelska i... i kjæresten til stesøstra mi, og de er 23 år og skal snart bli foreldre! Jeg må liksom se på han, fordi han er så kjekk. Han er grei og morsom... Hva skal jeg gjøre?

Greit å være forelsket, men der går også grensen :(
Det er slett ikke uvanlig å bli forelsket i eldre gutter, og heller ikke i gutter som er forbudte for deg. Om du ser slik på det, så er han ganske trygg å forelske deg i. Du flørter litt og tester ut dette samtidig som han er en fin "modell" for å finne ut hvilke gutter du liker. Følelsen er din og det er ikke noe galt i det. Drøm om ham og hvor flott han er. Samtidig vet du jo at dette ikke kan eller bør bli noe mer. Han er for gammel for deg og han er opptatt. At han er sammen med stestøsteren din gjør at du bare må godta at han er hennes - og at du aldri kan gjøre noe for å ødelegge hennes lykke.

Du vet hvor grensen går og holder du deg til den så trenger du ikke gjøre noe annet enn å vite at dette er en forelskelse som går over med tiden.

Hilsen Helsesøster Grethe

Jeg kan ha valgt feil gutt!
Jeg har akuratt fått meg kjæreste, men... Det må være noe galt når jeg får mer sommerfugler i magen av å høre stemmen til en annen fyr enn når kjæresten min holder rundt meg!

Jeg vet ikke om han andre liker meg, men vi har kjent hverandre lenge og har et "spesielt bånd" som er sterkere enn det jeg har med kjæresten min.Har du noen råd?

Hilsen Ms. Hopeless

Slett ikke uvanlig!
Kjærligheten er ikke alltid så lett, særlig ikke i din alder. Følelsene er ustabile og ofte er det selve forelskelsen og jakten som skaper stemning og yre følelser. Når du har fått det som du ønsket er det plutselig ikke alltid så flott som du hadde tenkt det skulle blir. Det er som om følelsene slås av. Jeg kan komme på mange årsaker til at det blir slik, men jeg tror mye av det ligger i at du ikke er helt klar for så veldig mye forpliktelse ennå.

Du tiltrekkes av andre, det er spennende. Dersom det ble slutt mellom deg og kjæresten din skal du ikke se bort fra at de motsatte følelsen oppstod. Se det litt an, kjenn etter hva du egentlig føler og hvordan det ville føles dersom det ble slutt mellom deg og kjæresten din og han fant en annen. Er følelsene for ham borte og kjølige så er det best å gjøre det slutt på grunn av det du føler, ikke ffordi du skal gå rett inn i et nytt forhold...

Hilsen Helsesøster Greth

Dummer meg ut !! D:
Jeg er en jente som går i 8 klasse ,og jeg liker veldig en gutt som går i 9 klasse.Vi er en liten skole så vi er sammen slodd med 9 ende.Jeg synes han er kjempe kjekk ,morsom og søt ,men jeg tør ikke og gå og snakke til han .Jeg har gjort det noen ganger ,men da måtte jeg og jeg dummet meg skjellig ut.huff :(

Hva skal jeg gjøre? Hva skal jeg si?

Hjertelig hilsen Huff

Slapp av!
Du, er det ikke slik at når noen blir klossete så synes man egentlig at de er søte? Det er nok bare du som opplever at du dummer deg ut. Det er vanlig å forstørre alt man sier, alle lyder du lager, alt du gjør til det kommer helt ut av dimensjoner. Et "hei" kan du etter å ha gjennomgått det i tankene nok mange ganger få til å høres ut som et langtrukkent kvekk osv. Dessuten er det helt naturlig å bli nervøs og usikker når du snakker med den du er forelsket i - og søtt:)

Mitt råd er at du ikke driver og gjennomgår alt i tankene, gremmes og skjemmes. Godta at du blir nervøs og ikke fremstår riktig så kul som du hadde tenkt deg - men søt! Du er du, ikke prøv å være noe annet enn du er. Ikke sett så høye forventninger til deg selv og slapp av. Du MÅ ikke prate og holde alt i gang selv. Du kan lytte, smile, sende blikk og vise at du liker ham. Når du snakker med ham skal du trekke pusten helt ned i magen og tenke at han er jo bare et menneske han også - og det er du også, noenganger også et som sier dumme ting, noe alle gjør. Det er faktisk helt ok!

Lykke til og slapp av!

Hilsen Helsesøster Grethe

Usikker på meg selv:((
Jeg har kjereste, vi har vært sammen 2 ganger, åg begge gangene har jeg vært usikker på meg selv, akkurat som om han bruker meg, ikke vil kysse meg, er flau over meg, og sier til alle vennene sine at han hater meg. :( Hvordan kan jeg føle meg sikker? Jeg tør ikke spørre:(

PLISS SVAR MEG!!!!!! Vi har ikke kyst før, jeg har prøvd å kysse han før, men han rykket unna, det var kjempe flaut:(Jeg elsker han, men jeg vet ikke om han elsker meg tilbake:(:(:(:(:(:( Klart han liker deg


Det er helt naturlig at du er usikker på deg selv og kjæresten.
Dere er veldig unge og kjenner ikke hverandre egentlig så veldig godt. Dersom han er like gammel som deg skal du også være oppmerksom på at gutter ofte ikke er like modne som jenter på denne alderen. Om du er usikker på dette å ha kjæreste så er han ennå mer usikker! Han er flau, usikker, sjenert, tøff i trynet og vet ikke helt hvordan han skal takle dette. Han er sammen med deg og da skal du gå ut fra at han liker deg! Du skal si til deg selv at det er klart han liker deg, klart han ikke er flau, bare sjenert, osv. Uansett hva han måtte føle eller gjøre så betyr ikke det at ikke du er verdt å være forelsket i. Selv om forholdet tar slutt, noe det gjerne gjør ganske fort i din alder, så har han likt deg og du trenger ikke være usikker! Vær deg selv, det er den beste du kan være. :)
Hilsen Helsesøster Grethe


Gutter liker meg ikke
Jo, overskriften sier jo ganske mye.. Guttene i klassen min liker meg ikke. Jeg er ikke upopulær blandt jentene, men blandt guttene er jeg skikkelig upopulær. Jeg var faktisk ganske populær før, skjønner ikke hva som har skjedd nå. Guttene liker alltid noen av venninnene mine.. aldri meg );Når jeg ser forskjellige par rundt omkring, har jeg så lyst på kjæreste! Men det hjelper jo ingenting når ingen gutter liker meg..


Mye kan skje de neste par årene!
Dette er en fase og at de ikke liker deg på den måten akkurat nå betyr ikke at det vil være slik for alltid - eller at noe er feil ved deg! Dettekan handle om alder og utvikling da jentene gjerne er mer utviklet enn guttene i din alder. Guttene foretrekker daofte de som er minst utviklet. Trøst deg med at du erverdt og like og at det er synd på dem som ikke har skjønt det ennå. Mye kan skje i årene som kommer.Hold fast på troen på deg selv og at popularitet er noe som endrer seg med årene! Jeg skjønner godt at du har lyst på kjæreste men det kommer sjelden når vi trenger det som mest - det kommer når du minst venter det og skjønner at du er et scoop!!
Hilsen Helsesøster Grethe

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen