stjerner:

Harry Styles første kyss var pinlig

Få med det kjendisnytt om Harry, Jennifer, Robert og Kristen her!

Publisert Oppdatert

Harry Styles har fortalt Daily Star newspaper at hans første kyss var en pinlig affere. Han var riktignok bare 10 år da det skjedde, men jenta han skulle kysse var mye høyere enn ham.

"Jeg måtte hente en murstein, sette den inntil veggen, og stå på den mens jeg kysset henne, for ellers ville jeg ikke nådd opp til fjeset hennes. Og så ble det litt vel mye tunge!"

Nå går det mye bedre med Harry og jentene. Nylig her han blitt linket til den 20 år gamle modellen Cara Delevingne, og han skal også ha blitt rimelig betatt av den 37 år gamle sangeren Natalie Imbruglia da de begge var i samme bryllup for ikke lenge siden.

Jennifer Lawrence er redd for skrekkfilmer, og nå har hun bestemt seg for å spille i en for å overkomme frykten sin. Filmen hun skal spille i heter "House at the End of the Street".

Jennifer som har blitt superkjent etter å ha fått rollen som Katniss Everdeen i The Hunger Games sier hun er så redd for skrekkfilmer at hvis hun ser en, så er hun både mørkredd og redd sin egen skygge i flere måneder etterpå!

Lawrence er også litt redd sitt eget speilbilde for tiden. Hun er vant til å være blond, men ettersom hun stadis spiller i The Hunger Games-filmene har hun måttet farge håret mye mørkere. Som følge av det, skvetter hun til når hun ser seg selv i speilet, nå hun for eksempel er oppe og tisser om natten.

Robert Pattinson og Kristen Stewart skal ha flyttet sammen igjen, til tross for at de ennå ikke har blitt sett offentlig sammen.

Robert elsker Kristen, og de to har et sterkt vennskap også, så han har bestemt seg for å gi henne en ny sjanse, til tross for at hans venner og familie er imot det. Han sliter fortsatt med å stole på Kristen, men de to jobber nå med forholdet, og tar ting sakte.

Kjekkasen har lenge ønsket å gifte seg med Kristen, og han mener hun fortsatt elsker ham også. Nå ønsker han at hun også skal vise at forholdet deres er ment for å vare livet ut. For Robert er hun nemlig kvinnen i hans liv.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen