dumpet:

Har du blitt dumpet?

Ja, det gjør vondt. Men det finnes måter å komme seg videre på!

Publisert Oppdatert


Han har gjort det slutt, og du føler at livet ditt har gått i tusen knas. Det ser ikke ut til at du kommer til å få ham tilbake heller ...

Ja, vi vet det gjør vondt. Veldig vondt! Men ikke fortvil, vi har noen tips som kan være til god hjelp.

1. Er han såååå fantastisk?
Prøv å se forholdet deres utenifra. Er han egentlig så utrolig snill, hyggelig og fantastisk som du skal ha det til? Det er nemlig stor sjanse for at du gir eksen fantastiske egenskaper han egentlig ikke har.

2. Ikke ta kontakt
Det kan være greit å ikke ha kontakt med ham, om det lar seg gjøre. Hvis ikke kan du pine deg selv unødvendig. Ikke ring ham eller send kjærlighetsbrevet som ligger ferdig skrevet på pulten din. Det er stor sjanse for at det vil gjøre vondt verre.

3. Kvitt deg med minner
Det betyr ikke at du trenger å brenne alle minnene, men sørg i så fall for at bilder, gaver, brev og mail er utenfor rekkevidde.

4. Vær sammen med venninner
Litt støtte fra venninnene dine kan hjelpe deg mer enn du tror. Be dem om å minne deg på hvorfor han ikke var bra nok for deg.

5. Nyt alenetiden
Du er singel igjen. Nyt det! Bli med på aktiviteter som får deg på andre tanker. Og før du vet ordet av det dukker det kanskje opp en ny kjekkas som får deg til å glemme eksen fortere enn du aner ...

Uansett, ikke glem ordtaket: "Tiden leger alle sår!"

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning