Stjerner:

Gregg Sulkin er Disney Channels nye kjekkas!

I det siste har vi sett mye av kjekkasen Gregg Sulkin, og det håper vi å fortsette med!

Publisert Oppdatert

I det siste har vi sett mye av kjekkasen Gregg Sulkin, vi har både sett han i Magikerne på Waverly Place og i Disney Channel Original Movie, Avalon High!

Gregg Sulkin er Disney Channels nye kjekkas, den nitten år gamle gutten fra London har vært mye å se på tv-skjermen de siste årene! Han er født og oppvokst i London, og gikk på Highgate School i Nord-London.

Hans skuespillerkarriere startet i 2002, da han hadde en rolle i filmen Doctor Zhivago. Det er en britisk film der han blant annet spilte med den kjente skuespilleren Keira Knightley! I 2006 var han også å se i komedien Sixty Six, der han hadde rollen som Bernie Rubens. Filmen handler om den jødiske gutten Bernie som skal ha sin bar mitzvah.

Gregg Sulkin og Brittany Robertson spilte sammen i Avalon High.


Han debuterte på Disney Channel i serien Når klokken ringer, der han har en av hovedrollene, JJ. Etter dette har vi sett mye til han på Disney Channel! En av hans største rolle har han i Disney Channel filmen Avalon High, der spiller han skolens mest populære gutt, kjekkasen Will Wagoner. Men han har også vært med i serien Magikerne på Waverly Place der han spiller Mason Greyback, varulven Alex Russo dater! Vi håper selvfølgelig å se mer av kjekkasen i fremtiden!

Fakta om Gregg
- Han heier på fotballaget Arsenal.
- Han har britisk aksent, men kan lett slå over å høres ut som en amerikaner.
- Han er født i London.
- Han har brune øyne.
- Han har bursdag 29.mai og er født i 1992.

Liker du Gregg?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning