Gigi Hadid sa nei takk til date med Joe Jonas

Nå er de et superpar, men første gangen de møttes sa hun nei.

Cara Delevingne postet dette bildet av Gigi og Joe på Instgram.
Cara Delevingne postet dette bildet av Gigi og Joe på Instgram. Foto: @caradelevingne
Publisert Oppdatert

Siden de er et av de mest forelska parene i Hollywood (ser det ut som), føles det allerede som Gigi Hadid og Joe Jonas hører sammen. De møttes gjennom Taylor Swift, de stiller gjerne opp på bilder, og kysser og klemmer ofte mer på hverandre i offentlighet  enn mange andre stjernepar. Kjempesøtt!

Men det er nå. De møttes nemlig første gang på en Grammy-utdeling for flere år siden, og Joe falt allerede da. Men da han spurte Gigi om hun ville være med på date, sa hun nei!

Gigi avslørte nylig historien i en Periscope-chat, og forklarte at det ikke var fordi hun ikke syntes Joe var søt:

"Jeg var så nervøs. Jeg ante ikke hva det ville si å henge med en gutt ... og dessuten var Grammy-utdelingen på en søndag, og jeg hadde ikke lyst til å si at jeg måtte på skolen dagen etter."

På det tidspunktet var Gigi nemlig bare 13 år gammel, og vi må innrømme at vi synes det var fornuftig av henne å si nei til date med en 19-åring. Men nå er de 20 og 26 år gammel, og da betyr ikke den aldersforskjellen så mye lenger. Og nå som de er lykkelige, ble jo dette til en morsom historie.

For ikke å snakke om at det gir håp til alle som engang har blitt avvist. Hvis det ordnet seg for Joe, kan det ordne seg for oss!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning