Går det egentlig bra med Justin Bieber?

6 grunner til å (kanskje) bekymre seg.

Justin Bieber i "Where Are You Now"
Justin Bieber i "Where Are You Now"
Publisert Oppdatert

De fleste forstår nok at å være superstjerne kommer med en del stress, men de siste par årene har Justin Bieber vært involvert i mange rare episoder og også flere ganger sagt offentlig at situasjonen tærer på ham.

Hvor bekymret bør vi egentliv være? Her er 6 ting som tyder på at Justin ikke har det så greit:

 

 

1. Han stormet av scenen i Oslo. Dette er nok det mange av oss her i Norge husker best. Etterpå innrømmet han på Instagram at han overreagerte på grunn av stress.

Er vi bekymret? Litt. Er man popstjerne, tilbringes mye av tiden på turné, og på sikt er det ikke lurt å ha en jobb man ikke takler. Men han kan ha hatt en veldig dårlig dag, det skjer med alle.

 

 

2. Han gikk nylig barbeint rundt i en park i Boston og matet ekorn.

Er vi bekymret? Nei. Mange stjerner liker å være litt bohemske i hverdagen av og til, kanskje fordi resten av livet deres er så stylet. Og, herregud, ekorn er jo kjempesøte!

 

 

3. Han poster gamle throwback-bilder av da han var sammen med Selena Gomez.

Er vi bekymret: Kanskje. Det er lenge siden det ble slutt, og Selena ser ut til å være mer opptatt av å ta avstand enn å mimre. Mulig han bare er nostalgisk, men det kan også være at han lengter tilbake til en lykkeligere tid.

 

 

4. Han har avlyst alle Meet & Greet-møtene på turneen sin fordi møtene gjør ham mentalt utslitt.

Er vi bekymret: Ja. God mental helse er veldig viktig, så vi skjønner godt at Justin kutter ut det som tapper ham for energi. Men hvis han ikke lenger får energi fra fansen, kan det hende stjernelivet ikke helt passer for ham.

 

 

Foto: Jeff Kravitz - Getty Images

5. Han har gått ut i sosiale medier og sagt at han ikke lenger kommer til å ta bilder sammen med fans han møter.

Er vi bekymret? Ja. Vi forstår godt at det er kjipt å ikke kunne gå noe sted uten å bli stoppet hele tiden, og vi er enige med Justin i at han ikke skylder fansen å stille opp på bilder. Vi er bekymret på grunn av måten han beskrev livet sitt, han sa at han føler seg som et dyr i en dyrehage og at han ikke blir sett som menneske. Det høres ikke bra ut.

 

 

6. Slåsskamper, hærverk og diverse. De siste årene har det vært noen kjipe historier her og der, og mange har trodd at Justin er en kjempeprimadonna som tror han eier hele verden.

Er vi bekymret: Litt. Nå som det har gått en stund, synes vi det virker mer som Justin strever med å takle livet sitt enn at han har stjernenykker.

 

 

Konklusjon: Vi kjenner jo ikke Justin, og ikke er vi eksperter på mental helse heller, men vi tror det hadde vært bra for ham å ta en god, lang pause etter denne verdensturneen. Kanskje dra ut i skogen et sted og puste rolig og ikke være superstjerne. Det er sikkert massevis av ekorn der også. Og hvis han finner ut at han er ferdig med popstjernelivet for godt, støtter vi ham! I mellomtiden håper vi at han har det gøy på turné og at konsertene i Norge blir de beste av alle!

Justin Biebers mugshot
Justin Biebers mugshot

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning