film:

Fremdeles noen billetter igjen!

Bli med på førpremiere av storfilmen Beautiful Creatures!

Publisert Oppdatert

I samarbeid med Nordisk Film har Julia gleden av å arrangere GRATIS førpremiere på storfilmen Beautiful Creatures 14.februar!

Det er fremdeles mulig å melde seg på i Oslo, Trondheim og Stavanger, og hente ut billetter idag eller imorgen. Bergen er dessverre fullt.

Slik melder du deg på, med SMS: Send Juliafilm til 2025 (Kr 1,–). Da får du en melding i retur med videre instrukser om hvordan du henter ut 2 gratis kinobilletter på din nærmeste kino. Vær rask, for det er førstemann til mølla!

OBS! Får du ikke melding i retur? Send mail til [email protected] hvor du beskriver problemet og legger ved mobilnummeret ditt, så skal vi hjelpe deg.

Filmen handler om Ethan Wate, som bor i en bitteliten småby der det aldri skjer noe som helst. Men en dag dukker Lena Duchannes opp på skolen, og Ethan kjenner henne igjen fra drømmene sine - bokstavelig talt! Men Lena har skremmende krefter. Sammen må de to kjempe mot en forbannelse som har herjet Duchannes-familien i generasjoner - og innen Lena fyller 16 år, må hun velge mellom den gode og den onde siden.

Vi arrangerer førpremiere med filmvisning, konkurranser og goodiebags på disse kinoene:

Oslo: Ringen kino

Bergen: Konsertpaleet (Fullt)

Trondheim: Prinsen kino

Stavanger: SF-kino

Sees vi der?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning